De krachtigste prestaties voor uw beste zakelijke ideeën

Shop voor werkstations

Ontworpen voor professionals

De Intel® Xeon® processor E5 familie biedt de benodigde snelheid voor geavanceerde 3D-ontwerpen, het creëren van digitale content en technische analyses.

Processorserie

De desktop opnieuw vormgegeven

Kies voor verbeterde visuele prestaties, geïntegreerde beveiliging en minder downtime met werkstations gebaseerd op de Intel® Xeon® processor E3-1200 v6 productfamilie.

Ongekende veelzijdigheid

Kracht en draagbaarheid

Neem creativiteit, samenwerking en indrukwekkende prestaties mee onderweg met mobiele werkstations op basis van de Intel® Xeon® processor E3-1500M v6.

Mobiele werkstations

Geschikt voor alle toepassingen

Werkstations met de Intel® Xeon® processor E3-1200 v6 familie bieden rijke en responsieve 3D-applicaties via local en wide-area networks aan elke gebruiker, op elk device en op elke locatie.

Ga een stap verder

Geoptimaliseerd voor de meest veeleisende taken

Kies de ideale combinatie van processorkracht, geheugen, geïntegreerde graphics en opslag op uw werkstation om oplossingen sneller te creëren, testen en implementeren.

Lees de productsamenvatting

Uitgerust om te detecteren en te repareren

Error correcting code, oftewel ECC geheugen, detecteert en repareert automatisch single-bit errors tijdens gebruik zodat werkstation-applicaties probleemloos blijven lopen zonder dat gegevens corrupt raken.

Verklein het risico van gegevensverlies

Verbeterde grafische prestaties

Op Intel® HD graphics P630 processors gebaseerde technologie biedt geïntegreerde, discrete grafische prestaties en certificaten voor meer dan 15 van de meestgebruikte werkstation- en CAD-applicaties.

 

Ontdek hoe het werkt

Snelle en betrouwbare opslag

Intel® Solid State Drives (SSD) ondersteunen intensieve zakelijke applicaties met betrouwbare opslagprestaties en verbeteren de beveiliging en beheer.

Vind de juiste SSD

HP Z2 Mini*

Eindelijk is er een revolutionaire mini-pc voor CAD, die indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid combineert in een klein, elegant ontwerp.

Lees verder over de HP Z2 mini*

Ontdek nieuwe technologieën van Intel®

Profiteer van high-performance computing (HPC) functies die intelligentie, beveiliging, efficiëntie en flexibiliteit van zakelijke werkbelastingen garanderen.

Bekijk de processors

Bied meer videocontent aan meer consumenten en bedrijven met een lagere total cost of ownership (TCO) per rack.

Hier bekijken

Werkstations op basis van de zesde generatie Intel® Core™ vPro™ processors bieden de op hardware gebaseerde beveiliging die het bedrijfsleven vereist.

Meer weten

Met één compacte technologiepoort beschikt u over snelle gegevensoverdracht, ondersteuning voor briljante 4K displays en razendsnel opladen.

Contact leggen

Intel and HP kondigen samenwerking met Citrix aan, inclusief een oplossing voor datacenterservers.

Bekijk de video