Klaar voor serieuze processorkracht voor onderweg?

Winkel voor tablets

Met een krachtige Intel® processor beschik je over alle prestaties, flexibiliteit en snelheid die je van je tablet verwacht. Games spelen. Films streamen. Snel tussen apps wisselen. De nieuwste Intel processors zijn beschikbaar met 64-bit processing, geïntegreerde beveiligingseigenschappen1 en een geweldige accuduur zodat je beter beveiligd bent en langer kunt genieten van je favoriete bezigheden.


Luisteren, kijken, spelen

Met tablets voor spannende entertainment voorzien van Intel® Atom™ processors kun je op elk moment ontspannen met al je favoriete films, apps, games en nog veel meer.

Doe meer met je tablet

Productiviteit onderweg

Verbeter de mobiliteit van uw bedrijf met op Intel® processor gebaseerde tablets die de vereiste prestaties combineren met de compatibiliteit om te werken met bestaande systemen.

Ontdek een nieuwe hulpbron

Van klaslokaal tot speeltuin

Tablets bieden een unieke gebruikerservaring en mobiliteit die zowel leerlingen als docenten in het klaslokaal waarderen, gecombineerd met de beveiliging en lage total cost of ownership (TCO) die de IT-afdeling eist.

Ga het gesprek aan met studenten

36%

Sneller versus dezelfde tablet met 64-bit processor2 3

Bijzonder krachtige prestaties

Geweldige tablets worden nog beter met Intel® processors voor de beste prestaties, snelheid en flexibiliteit. Tablets zijn nu ook leverbaar met 64-bit processor voor nog meer processorkracht en nog hogere snelheden.2 3 Multitask moeiteloos, voer gegevensintensieve apps razendsnel uit en bewerk video’s en foto’s op een hoger niveau.

Tot 36% sneller in vergelijking met 10" referentiemodel met 32-bit processor versus dezelfde tablet met 64-bit processor2 3

Ontdek 64-bit prestaties ›

16+

Accuduur gebaseerd op ASUS* Fonepad*2 4

Uitzonderlijk lange accuduur

Met op Intel® processor gebaseerde tablets ga je dankzij de uitzonderlijke accuduur nog langer door–zodat je je lader thuis kunt laten. Of je nu Windows* of Android* gebruikt, betekent dat meer muziek, meer games en meer tijd met de tablet waar je van houdt met Intel Inside®.

Tot 16+ uur accuduur gebaseerd op ASUS* Fonepad*(FE375CG) batteryXPRT*2 4

8X

Snellere versleuteling versus voorgaande generatie2 5

Beveiliging waar je op kunt vertrouwen

Op Intel® processor gebaseerde tablets beschikken over geïntegreerde basisbeveiliging1, voor een zorgeloze gebruikservaring. Met eigenschappen zoals Secure Boot kun je je device veiliger herstarten, terwijl Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI) nog snellere gegevensversleuteling biedt. En het allerbeste nieuws? Je ervaart deze extra beveiliging zonder dat je inlevert op prestaties.

Tot 8x snellere versleuteling versus voorgaande Intel® Atom™ processor2 5 

Indrukwekkende technologie voor de beste ervaring

De nieuwe generatie Intel® Atom™ processors biedt energiezuinige prestaties voor een aanbod van dynamische devices.

Ontdek Intel® Atom™ processors

Intel® RealSense™ technologie interpreteert de input van sensoren en brengt video’s in de derde dimensie.

Bekijk je wereld in 3D

Ervaar moeiteloos multitasken, sneller opstarten en betere beheertools op een Windows® 10 pc voorzien van Intel.

Meer weten

Intel® AES New Instructions is een versleutelings-instructieset die de versleuteling van gegevens in Intel® processors versnelt.

Ervaar gegevensbeveiliging

Product- en prestatiegegevens

1

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

2

De software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel® microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark* en MobileMark*, worden gemeten met behulp van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten.

3

Configuraties: zoals gemeten door extrude fotofilters toe te passen op Adobe Photoshop* op Windows* 8.1 32-bit vs. Windows* 8.1 64-bit. Gemeten op een 10" Intel referentieontwerp op basis van de Intel® Atom™ processor Z3770, dat niet beschikbaar is voor verkoop. Vraag je computerfabrikant om meer informatie en de beschikbaarheid van producten. Meer informatie vind je op http://www.intel.com/benchmarks.

4

Configuraties: zoals gemeten door XPRT* totaalscore op ASUS Fonepad* (FE375CG) met een Intel® Atom™ processor Z3560 (tot 2,33 GHz, 4T4C). Meer informatie vind je op http://www.intel.com/benchmarks. Tests geven bij benadering de prestaties van Intel® producten in bepaalde systemen weer. Enig verschil in de hardware, software of systeemconfiguratie kunnen de daadwerkelijke prestaties beïnvloeden. Raadpleeg andere informatiebronnen om de prestaties van systemen of componenten te beoordelen bij het overwegen van je aanschaf. Ga voor meer volledige informatie naar http://www.intel.com/performance.

5

Configuraties: zoals gemeten door mobileXPRT* Encrypt Personal Content op ASUS Fonepad* (FE375CG) met een Intel® Atom™ processor Z3560 (tot 2,33 GHz, 4T4C) vs. ASUS Fonepad 7 LTE* (ME372CL) met een Intel® Atom™ processor Z2560 (tot 1,6 GHz, 4T2C) recensie.