Klaar voor serieuze processorkracht voor onderweg?

Winkel voor tablets

Met een krachtige Intel® processor beschik je over alle prestaties, flexibiliteit en snelheid die je van je tablet verwacht. Games spelen. Films streamen. Snel tussen apps wisselen. De nieuwste Intel processors zijn beschikbaar met 64-bit processing, geïntegreerde beveiligingseigenschappen en een geweldige accuduur zodat je beter beveiligd bent en langer kunt genieten van je favoriete bezigheden.


Luisteren, kijken, spelen

Met tablets voor spannende entertainment voorzien van Intel® Atom™ processors kun je op elk moment ontspannen met al je favoriete films, apps, games en nog veel meer.

Doe meer met je tablet

Productiviteit onderweg

Verbeter de mobiliteit van uw bedrijf met op Intel® processor gebaseerde tablets die de vereiste prestaties combineren met de compatibiliteit om te werken met bestaande systemen.

Ontdek een nieuwe hulpbron

Van klaslokaal tot speeltuin

Tablets bieden een unieke gebruikerservaring en mobiliteit die zowel leerlingen als docenten in het klaslokaal waarderen, gecombineerd met de beveiliging en lage total cost of ownership (TCO) die de IT-afdeling eist.

Ga het gesprek aan met studenten

36%

Sneller versus dezelfde tablet met 64-bit processor

Bijzonder krachtige prestaties

Geweldige tablets worden nog beter met Intel® processors voor de beste prestaties, snelheid en flexibiliteit. Tablets zijn nu ook leverbaar met 64-bit processor voor nog meer processorkracht en nog hogere snelheden. Multitask moeiteloos, voer gegevensintensieve apps razendsnel uit en bewerk video’s en foto’s op een hoger niveau.

Tot 36% sneller in vergelijking met 10" referentiemodel met 32-bit processor versus dezelfde tablet met 64-bit processor

Ontdek 64-bit prestaties ›

16+

Accuduur gebaseerd op ASUS* Fonepad*

Uitzonderlijk lange accuduur

Met op Intel® processor gebaseerde tablets ga je dankzij de uitzonderlijke accuduur nog langer door–zodat je je lader thuis kunt laten. Of je nu Windows* of Android* gebruikt, betekent dat meer muziek, meer games en meer tijd met de tablet waar je van houdt met Intel Inside®.

Tot 16+ uur accuduur gebaseerd op ASUS* Fonepad*(FE375CG) batteryXPRT*

8X

Snellere versleuteling versus voorgaande generatie

Beveiliging waar je op kunt vertrouwen

Op Intel® processor gebaseerde tablets beschikken over geïntegreerde basisbeveiliging, voor een zorgeloze gebruikservaring. Met eigenschappen zoals Secure Boot kun je je device veiliger herstarten, terwijl Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI) nog snellere gegevensversleuteling biedt. En het allerbeste nieuws? Je ervaart deze extra beveiliging zonder dat je inlevert op prestaties.

Tot 8x snellere versleuteling versus voorgaande Intel® Atom™ processor  

Indrukwekkende technologie voor de beste ervaring

De nieuwe generatie Intel® Atom™ processors biedt energiezuinige prestaties voor een aanbod van dynamische devices.

Ontdek Intel® Atom™ processors

Intel® RealSense™ technologie interpreteert de input van sensoren en brengt video’s in de derde dimensie.

Bekijk je wereld in 3D

Ervaar moeiteloos multitasken, sneller opstarten en betere beheertools op een Windows® 10 pc voorzien van Intel.

Meer weten

Intel® AES New Instructions is een versleutelings-instructieset die de versleuteling van gegevens in Intel® processors versnelt.

Ervaar gegevensbeveiliging