Een mobiele oplossing voor elke wens

Dankzij de uitgebreide functionaliteit van smartphones met Intel® Atom™ processors ben je overal op voorbereid. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige functies of krachtige prestaties, er is een op Intel gebaseerd mobiel device voor jou.

Reageert net zo snel als jij

Kies voor een telefoon die jouw drukke leven bijhoudt. Met een Intel® processor geniet je van razendsnel internet, supersnelle apps en moeiteloze multitasking. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om ook onderweg van je favoriete bezigheden te genieten.

Leg jouw leven in HD vast

Leg afbeeldingen en video's vast met de levensechte kwaliteit van een Intel® HD camera. Neem zoveel foto's als nodig is voor het perfecte resultaat—zelfs in veeleisende omgevingen.

Media van bioscoopkwaliteit

Maak, deel en bekijk video in haarscherp HD. Dankzij de verbluffende beeldkwaliteit en vloeiende videoweergave is het alsof je over een persoonlijke bioscoop in je handpalm beschikt.

Blijf verbonden

Met op Intel® gebaseerde smartphones beschik je over een langere accuduur om te praten, luisteren, kijken en spelen. Onze energiezuinige Intel® Atom™ processor houdt het net zo lang vol als de meest veeleisende gebruikers.

Ontdek andere Intel® technologieën

Met de krachtige Intel® Atom™ processor in je stijlvolle nieuwe smartphone of phablet beschik je over flexibiliteit en connectiviteit in je handpalm.

Bekijk hoe

Intel® mobiele modemoplossingen bieden de snelheid en flexibiliteit die je nodig hebt om overal in de wereld verbonden te zijn.

Ontdek de eigenschappen