Grote kracht in een klein pakket.

Shop voor de nieuwste Intel® NUCs ›

Pas hem op maat aan

De Intel® NUC kit beschikt over een aanpasbaar bord en chassis waar je naar eigen keuze geheugen, harde schijf en besturingssysteem bij kunt kiezen.

Ontdek Intel® NUC

Krachtig op jouw manier

Het Intel® NUC bord van 10 bij 10 cm beschikt over een vastgesoldeerde processor en kan los van de kit worden gekocht, zodat je zelf kunt kiezen welk chassis het beste aan je wensen voldoet.

Ontdek Intel® NUC

Een kleine computer met talloze functies

Ontdek hoe anderen de compacte Intel® NUC thuis of op de zaak gebruiken, van thuisbioscopen tot digitale borden.

Dankzij de HDMI* poort verander je de Intel® NUC in de basis voor een complete thuisbiscoop.

Bekijk hoe het werkt

Met de Intel® NUC speel je casual games zonder ook maar iets te missen.

Bekijk de specificaties

Of je nu aan video of muziek werkt en animaties of foto's bewerkt, met de Intel® NUC doe je meer met minder.

Meer weten

Gebruik de Intel® NUC om elk display in een volledig functionele digital signage-oplossing te transformeren.

Bekijk de voordelen

Begin meetings met een vliegende start, dankzij gebruiksvriendelijke en efficiënte vergaderruimtes met de Intel® NUC.

Meer weten

Houd uw woning of kantoor in de gaten met behulp van de Intel® NUC.

Ontdek hoe

Klein maar krachtig

De Intel® NUC is een mini-pc met de kracht van een desktop, en beschikt over functies voor ontspanning, gaming en productiviteit in een model van 10 bij 10 centimeter.

Energiezuinig en geschikt voor alle media

De Intel® NUC biedt een meeslepende media-ervaring en razendsnelle reacties, voor een fractie van het energieverbruik van een volledige pc.

Flexibele mogelijkheden voor toekomstige groei

Dankzij het handige formaat en de eenvoudige installatie is het kinderspel om met de Intel® NUC devices toe te voegen en de productiviteit op te schalen wanneer dat nodig is.

Uitgebreide functies voor elke noodzaak

Dankzij de verschillende configuraties en functies zoals wifi en extra poorten kun je de Intel® NUC uitbreiden met de prestaties die jij nodig hebt.

Vergelijk de functies van de Intel® NUC

Bekijk andere indrukwekkende technologieën

Breid de functionaliteit van uw Intel® NUC uit met een nieuwe behuizing. Nu beschikbaar voor de vijfde en zesde generatie NUCs.

Bekijk uitgelichte behuizingen

Met deze gratis app kun je je smartphone of tablet als toetsenbord en muis gebruiken, om je HTPC of entertainmentervaring te verbeteren.

Hou controle

De uitzonderlijke helderheid zorgt voor een bijzondere visuele ervaring. Geniet van prachtige HD-beelden zonder losse grafische kaart.

Geniet in HD

Voeg een laag geïntegreerde beveiliging toe voor uw bedrijf, waaronder beter risicobeheer, identiteitsbeveiliging, beveiliging van online toegangspunten en meer.

Verbeter de beveiliging

Transformeer jouw computerervaring met razendsnelle Intel® Solid State Drives die opslagprestaties van een niveau hoger bieden.

Meer weten

Kies voor meer snelheid1 en minder kabels voor draadloze producten van Intel®, om moeiteloos te surfen, downloaden en netwerken.

Kies voor draadloos

Voor de beste ervaring van Windows® 10, waaronder razendsnel opstarten en moeiteloos multitasken, kies je voor een nieuw device met een Intel® Core™ processor.

Ontdek de functies

Slimmere vergaderruimtes. Slimmere meetings. Bekijk hoe de Intel® NUC en Intel Unite® software helpen om samenwerking te vereenvoudigen.

Ontdek de functies

Product- en prestatiegegevens

1

Gebaseerd op het theoretische maximum dat mogelijk wordt gemaakt door 2 x 2 802.11n implementaties met 2 spatiale streams. De werkelijke draadloze doorvoer en/of het bereik zijn afhankelijk van het specifieke besturingssysteem en de hardware en software configuraties. Vraag de computerfabrikant om meer informatie.