Verbeter de productiviteit met de snelle en responsieve prestaties die nodig zijn voor de meest veeleisende zakelijke taken. Voorkom een datalek met hardwarematige beveiliging op basis van multifactor identiteitsbeveiliging en verlaag de kosten van IT met beheer op afstand met de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors.

Verlicht de zwaarste taken

Intel® Hyper-Threading Technologie voert veeleisende applicaties razendsnel uit door meerdere threads op elke core uit te voeren, of uw werknemers nu complexe berekeningen uitvoeren, uitgebreide codes samenstellen of geavanceerde graphics bewerken.

Verhoog de productiviteit van werknemers ›

Media Asset with Text Component (RWD)

Verbeter de softwarebeveiliging van binnenuit 1

Bescherm uw bedrijf tegen identiteitsaanvallen met de Intel® Authenticate oplossing op basis van de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors. Deze betrouwbare multifactor-oplossing versleutelt gebruikersinformatie en legt deze vast in de hardware, waarmee geavanceerde aanvallen op softwareniveau kunnen worden voorkomen, zoals password cracking, phishing en screen scraping..

Beveilig uw bedrijf tegen moderne aanvallen ›

Moderniseer het beheer van devices

Verlaag de kosten van IT-ondersteuning en bespaar tijd met Intel® Active Management Technologie (Intel® AMT). Deze dienst biedt ondersteuning op afstand, draadloos beheer van uw mobiele werknemers en een veilige manier om harde schijven te wissen en de overdracht van pc’s te vereenvoudigen. Met de out-of-band-functionaliteit van Intel® AMT behoudt u de controle—of de computer nu aan of uit staat, onafhankelijk van locatie, en zelfs bij een fout in het besturingssysteem.

Onderhoud pc’s op afstand ›

Ga aan de slag met Intel® vPro™ Technologie

Configureer uw pc’s om maximal te profiteren van Intel® vPro™ technologie, met een pakket aan gebruiksvriendelijke handleidingen en hulpmiddelen.

Aan de slag

Download de certificaten van aanbieders voor Intel® AMT en bekijk extra productinformatie.

Lees verder over de provisioningcertificaten voor Intel® vPro™ technologie

Met Intel® Stable Image Platform Program (Intel® SIPP) stapt u zorgeloos over van de ene technologische generatie naar de andere.

Ontdek meteen het Intel® SIPP Center

Verbeter de efficiëntie op kantoor

Intel® Data Guard is een ijzersterke oplossing voor dataversleuteling die bestanden beveiligt op pc's die door IT worden beheerd en die samenwerkt met bestaande IT-tools. Intel® Data Guard is gebruiksvriendelijk en flexibel, zodat medewerkers de eigenschappen van hun bestanden eenvoudig kunnen aanpassen. Het is beschikbaar op devices met een zesde of zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor en zal later in 2017 algemeen beschikbaar zijn.

Lees verder over Intel® Data Guard

Voor meetings die starten zonder een telefoontje naar de IT-afdeling. De Intel® Unite™ oplossing biedt één toegangs- en controlepunt van uw bestaande vergadertechnologieën, om het organiseren van meeting en delen van content te vereenvoudigen.

Breng uw werknemers meteen in verbinding

Verbeter de beveiliging met hardwarematige identiteitsbeveiliging, multifactor-authenticatie die aan uw beleid kan worden aangepast en een integrale oplossing die eenvoudig te implementeren is.1

Meer weten over de Intel® Authenticate oplossing

Vereenvoudig de bedrijfsvoering en reken af met kluwen kabels door meerdere devices via één compacte en razendsnelle poort te verbinden dankzij Thunderbolt™ 3 technologie.

Stroomlijn meteen uw verbindingen

Met Intel® Wireless Gigabit technologie ervaart u de prestaties en snelheid van een traditionele dock zonder het gedoe met kabels.

Kies meteen voor Intel® Wireless Docking

Bespaar tijd en moeite met onderhoud op afstand, draadloos beheer voor mobiele werknemers, en een manier om veilig harde schijven te wissen om de transitie van pc’s te vereenvoudigen.2 1

Meer weten over Intel® Active Management Technologie

Intel® 3D NAND SSD producten zijn ontworpen om aan strenge zakelijke eisen te voldoen en bieden betrouwbare en razendsnelle opslag met uitgebreide beveiligingseigenschappen.

Ontdek professionele Intel® Solid State Drives

De Intel® vPro™ technologie biedt efficiënte, krachtige, op hardware gebaseerde beheeroplossingen op afstand die de prestaties van de verkooppunten en de verkoop verbeteren, terwijl de kosten worden gedrukt.

Ontdek nu het slimme devicebeheer

Meer weten over Intel® vPro™ technologie

Lees verder over hoe de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor de digitale werkplek realiseert op de punten die voor IT het belangrijkst zijn – beveiliging, productiviteit en beheer. Bekijk de nieuwste blog van Intel executive Tom Garrison, waarin hij de voordelen van de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ platform bespreekt.

Lees de blog post

Het tempo van digitale innovatie blijft industrieën opschudden en maakt nieuwe bedrijfsmodellen en kansen mogelijk. Ontdek hoe Windows® 10 en de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors de drijvende kracht vormen achter zakelijke pc's en een nieuwe en betere manier van werken mogelijk maken.

Lees de Atos whitepaper

Ontdek hoe Microsoft en Intel in een tijdperk van toenemende cyberaanvallen geavanceerde beveiliging bieden met Windows® 10 en de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor.

Lees de Sogeti whitepaper

Bekijk alle voordelen van devices met de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors.

Bekijk de infographic

Met devices met de krachtige zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor kunt u uw bedrijf beveiligen en uw werknemers mobiliseren.

Bekijk wat er veranderd is

Lees wat onze partners te vertellen hebben over de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ technologie

“Digitale transformatie veroorzaakt op grote schaal veranderingen binnen elke denkbare industrie. Technologische bedrijven en marktleiders hebben devices nodig die naadloos voldoen aan de eisen die huidige gebruikers stellen aan productiviteit en samenwerking en moeten daarnaast persoonlijke en zakelijke gegevens beschermen tegen bedreigingen. De zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor zorgt in combinatie met CompuCom’s End-User OrchestratorTM oplossing voor de beveiliging, het beheer op afstand en de prestaties die bedrijven nodig hebben en bieden zo uitstekende toegevoegde waarde.” - Justin Mennen, CIO van CompuCom.

“Accenture gaat profiteren van de volgende stroom geavanceerde beveiligings- en beheerfuncties van de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor. Door deze nieuwe ontwikkelingen te koppelen aan onze Accenture-oplossingen kunnen klanten hun bedrijf in de cloud transformeren en razendsnel nieuwe innovatieve diensten op de markt brengen, op hun weg naar digitale transformatie.” -- Jack Sepple, Technology Officer van Accenture Cloud en Accenture Operations Group

Product- en prestatiegegevens

1

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Raadpleeg de systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl.

2

Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) vereist activering en een systeem met een netwerkverbinding, een voor Intel® AMT-geschikte chipset, netwerk hardware en software. Intel AMT is voor notebooks tijdens een draadloze, batterij, slaapstand, ruststand of uitgeschakelde modus wellicht niet of beperkt beschikbaar via een host OS-based VPN. De resultaten zijn afhankelijk van de hardware, set-up en configuratie. Voor meer informatie, zie http://www.intel.nl/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/intel-active-management-technology.html.