Beleef een spectaculaire kijkervaring

De zevende generatie Intel® Core™ processors brengen de oogverblindende 4K UHD resolutie naar pc’s.

Ervaar scherpe en heldere afbeeldingen en video dankzij de spectaculaire 4K Ultra HD (UHD) technologie. Gecombineerd met de zevende generatie Intel® Core™ processors worden 4K UHD films1 pas echt overweldigend – elk detail wordt vanuit elke kijkhoek uitzonderlijk helder weergegeven.

Een ongeëvenaarde beeldkwaliteit

4K UHD is de ultieme kijkervaring en biedt 4x meer pixels dan full HD-schermen en 27x meer pixels dan SD-schermen. Meer pixels leiden tot een hogere resolutie, waardoor zelfs de kleinste details van films, video’s, afbeeldingen en meer te zien zijn. Deze indrukwekkende schermen zijn verkrijgbaar op pc’s met de zesde en zevende generatie Intel® Core™ processors.2

Bekijk de infographic ›

Hoogwaardige 4K UHD content wordt tot leven gewekt

De zevende generatie Intel® Core™ processors wekken 4K UHD content tot leven op de nieuwste pc's. Bekijk bekroonde originals, tvshows en films op Netflix* in haarscherpe 4K UHD resolutie.3 4

 

360-gradenvideo nog indrukwekkender

Ervaar 360-gradenvideo’s op een nieuwe manier. In combinatie met een 4K UHD resolutie bekijk je elk beeld en elke hoek met ongelofelijke helderheid.1

VOORTAAN IN 4K UHD KIJKEN

Heb je alles wat je nodig hebt om het spektakel van 4K te ervaren? Deze infographic vertelt je welke randapparatuur je nodig hebt voor de heldere en haarscherpe beelden die de indrukwekkende 4K UHD technologie en zevende generatie Intel® Core™ processors bieden.

Bekijk meteen de infographic

Makkelijk delen en bewerken

Moderne video’s vereisen een snellere CPU om moeiteloos op te slaan en te delen. Met de zevende generatie Intel® Core™ processors kun je razendsnel bewerken en delen – 8,6x sneller5 dan voorheen.

Gerelateerde producten en technologieën

Combineer 4K UHD met Intel® HD Graphics of Iris™ graphics voor een visueel spektakel dat indrukwekkender en levendiger is dan je ooit zou durven dromen.

Ontdek Intel® Graphics Technologie

Nooit meer slepen met een wirwar van kabels dankzij één compacte poort die alles kan – je pc van stroom voorzien, gegevens verplaatsen en verbinden met twee 4K UHD displays.

Meer weten over Thunderbolt™ 3 technologie

Speel de allernieuwste games in HD, compleet met complexe shading en een hoge framerate. Geniet van vloeiende gameplay voor de best mogelijke ervaring.

Gamen wordt genieten

Product- en prestatiegegevens

1

De functies en voordelen van Intel technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel computersysteem kan absolute veiligheid bieden. Raadpleeg uw systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar http://support.intel.com.

2

Alleen op bepaalde pc-modellen.

3De beschikbaarheid van 4K Ultra HD is afhankelijk van uw Netflix* abonnement, internetdienst, de functies van uw device en beschikbaarheid van content. Ga voor meer informatie naar |www.netflix.com/TermsOfUse.
4Premium streaming-abonnement op Netflix* vereist.
5

Het bestand van de werkbelasting is een H.264 MP4 videobestand van 12 minuten en 14 seconden, ~1,5 GB, 3840x2160p, 17561 kbps. Het bestand is omgezet naar een kleiner 1920x1080, 8 Mpbs, H.264, .m2ts formaat voor gereduceerde bestandsgrootte tijdens Internetdownloads of voor het bekijken op een draagbaar device met een lagere bitrate, zoals een iPod*. - maakt gebruik van Cyberlink Media Espresso*.
De software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel® microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/performance.