Ultra HD video is gearriveerd en het creëren en bekijken van video's is belangrijker en leuker dan ooit. In enkele muisklikken bewerk, converteer en deel je een video waar je voorheen uren over deed - met Intel® Quick Sync Video staat je video nu op jou te wachten, in plaats van andersom.

Intel® Quick Sync Video gebruikt de mediaverwerking van Intel® Graphics Technologie om media en video's nog sneller en eenvoudiger te creëren en converteren. Je kunt het gebruiken om 3D video's te creëren en te bewerken, video's te converteren voor draagbare mediaspelers en video's te uploaden om met je vrienden te delen.

Bekijk de Intel® Quick Sync Video demo

Wanneer videocontent wordt opgeslagen op een harde schijf, dvd, camcorder, mobiele telefoon of broadcastmedium, wordt deze doorgaans gecomprimeerd en gecodeerd in een bepaalde indeling. Wanneer je de content wilt afspelen, online wilt uploaden of wilt kopiëren naar je telefoon, moet de content eerst worden gedecodeerd en vervolgens opnieuw worden gecodeerd in een nieuwe indeling. Dit is een proces dat veel processorkracht en tijd vergt. Intel® Quick Sync Video gebruikt de mediaverwerking van Intel® Graphics Technologie om veel sneller te coderen en decoderen, terwijl de processor gelijktijdig andere taken kan uitvoeren, waardoor de pc uitstekend blijft presteren.

Voor ontwikkelaars

Optimaliseer uw applicaties voor Intel® Quick Sync Video.

Ontdoek hoe u dat kunt doen met de Intel® Media Server Studio en Intel® Media SDK clientoplossingen