Maximaliseer de server uptime met Intel® Run Sure Technologie

Bekijk hoe u kosten kunt verminderen op de belangrijkste werkbelastingen

Voor vele bedrijven heeft een uur ongeplande downtime van servers een grote invloed op hun bedrijfsvoering. Nu kunt u de frequentie en kosten van downtime van servers verminderen terwijl u de integriteit van uw belangrijkste gegevens beveiligt met Intel® Run Sure Technologie. Dit gestandaardiseerde pakket van eigenschappen verhoogt de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid (RAS) van de Intel® Xeon® processor E7 v4 familie nog verder en zorgt voor maximale uptime voor uw belangrijkste werkbelastingen.

Bekijk het Intel® Xeon® processor E7 v4 overzicht

Meer informatie over de Intel® Xeon® processor E7 v4 familie

De uitbreiding van Intel® Run Sure Technologie op de Intel® Xeon® processor E7 v4 familie

Een nieuwe functie van Intel® Run Sure Technologie met de Intel® Xeon® processor E7-8800/4800 v4 productfamilies, Enhanced Machine Check Architecture Recovery Gen 2, vermindert de ongeplande downtime van het systeem. Het zorgt ervoor dat de firmware kan herstellen van kritische fouten, zonder het besturingssysteem te onderbreken.

Address Range Memory Mirroring, een andere nieuwe functie die mogelijk is op de Intel Xeon processor E7 v4 familie, biedt een betaalbare manier om de belangrijkste onderdelen van het geheugen te kopiëren naar vrij geheugen om onherstelbare geheugenfouten te voorkomen. Zo worden de belangrijkste gegevens bewaard, terwijl het systeem meer geheugen krijgt.

Intel® Run Sure Technologie biedt Resilient System Technologie die de processor, firmware- en softwarelagen integreert die onherstelbare fouten diagnosticeert, fouten opslaat en automatisch herstelt zodat de server kan blijven werken.

Een andere set functies, Resilient Memory Technologieën, beschermt de data-integriteit in het geheugen subsysteem. Hierdoor blijft het systeem betrouwbaar draaien over langere periodes, waardoor de frequentie van ongeplande reparaties afneemt.

Naast het minimaliseren van verloren inkomsten en onderhoudskosten behoedt Intel Run Sure Technologie uw bedrijf voor dure scenario's die uw reputatie kunnen schaden.

Belangrijke applicaties

Belangrijke werkbelastingen die profiteren van Intel® Run Sure Technologie zijn onder andere:

  • Business intelligence
  • In-memory en schijf-gebaseerde databases
  • High-density en grootschalige virtualization

Related Videos