Devices op afstand onderzoeken, herstellen, upgraden en beschermen

Bespaar tijd en moeite met onderhoud op afstand.

Intel® Active Management Technologie (Intel® AMT) is een functie van Intel® Core™ processors met Intel® vPro™ technologie1,2 en werkstationplatforms gebaseerd op bepaalde Intel® Xeon® processors. Intel® AMT gebruikt geïntegreerde platformfuncties en populaire beheer- en beveiligingsapplicaties van derden, zodat IT of serviceproviders de computers op het netwerk beter kunnen ontdekken, repareren en beveiligen. Intel® AMT bespaart daarnaast tijd door onderhoud op afstand en draadloos beheer te bieden voor mobiele werknemers, en een veilige manier te bieden om harde schijven te wissen om de transitie van pc's te vereenvoudigen.

Beheer op afstand die de naam waar maakt.

Naarmate computers hun terrein uitbreiden van kantoren naar dienstverlening op afstand, moeten er steeds meer devices worden beheerd.. Verlaag de onderhoudskosten met Intel® AMT voor devices met de nieuwe zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor voor onderzoek, beveiliging en herstel op afstand.1 Zelfs zonder stroomvoorziening of in geval van een storing aan bet besturingssysteem, houdt u de situatie met de Intel® AMT out-of-band-functies onder controle.

Modern devicebeheer voor een draadloze wereld.

De werkplek blijft veranderen en het traditionele Ethernet wordt steeds vaker vervangen door betaalbare, schaalbare en draadloze oplossingen. Het verbeterde beheer van Intel® Active Management Technologie helpt uw bedrijf om de TCO te verlagen dankzij draadloze ondersteuning voor reimaging met hoge resolutie, die op afstand kan worden uitgevoerd met Keyboard-Video-Mouse (KVM) Remote Control.3

Vereenvoudig de transitie van pc's met slechts een paar klikken.

Verandering is de enige constante, maar het beveiligen van gegevens van devices die een nieuwe bestemming krijgen hoeft geen langdurig proces te zijn. In plaats van harde schijven handmatig te wissen kunt u ervoor kiezen om oude gegevens op computers op afstand te verwijderen met Intel® Remote Secure Erase voor Intel® Solid State Drives die beheerd worden met Intel® Active Management Technologie. Wis SSD-media en verwijder coderingssleutels in een kwestie van secondes—vanaf overal ter wereld— en bespaar tijd en geld.1

Gerelateerde producten en technologieën

Verhoog de productiviteit met prestaties voor serieuze zakelijke taken, multitask voor maximale efficiëntie en de ongeëvenaarde accuduur tot wel 10 uur.4

Meer informatie

Servers met Intel® Xeon® processors kunnen elke taak aan. Infrastructuur op basis van Intel® processors biedt flexibiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging voor elke applicatie.

Meer informatie

Intel® 3D NAND SSD producten zijn ontworpen om aan strenge zakelijke eisen te voldoen en bieden betrouwbare en razendsnelle opslag met uitgebreide beveiligingseigenschappen.

Meer informatie

Zakelijke pc's voorzien van de Intel® Core™ vPro™ processors met Intel® vPro™ technologie maken clientcomputers intelligenter dan ooit, door de hardwarematige beveiliging te maximaliseren, het beheer van pc's te vereenvoudigen en krachtige prestaties te bieden wanneer dat nodig is.1

Meer informatie

Gebruik gedetailleerde technische content, hulpmiddelen en community resources voor embedded designers.

Meer informatie

Product- en prestatiegegevens

1

De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: http://www.intel.nl/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html.

2

Hiervoor is activering en een systeem met een netwerkverbinding, een voor Intel® AMT-geschikte chipset, netwerk hardware en software vereist Intel AMT is voor notebooks tijdens een draadloze, accu, slaapstand, ruststand of uitgeschakelde modus wellicht niet of beperkt beschikbaar via een host OS-based VPN. De resultaten zijn afhankelijk van de hardware, setup en configuratie. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/technology/vpro/index.htm.

3

KVM Remote Control (toetsenbord, video, muis) is alleen beschikbaar op de Intel® Xeon® processor familie, de Intel® Core™ i5 vPro™ processor en Intel® Core™ i7 vPro™ processor geconfigureerd en gebruik makend van Intel® Active Management Technologie met geintegreerde graphics. Losse grafische kaarten worden niet ondersteund.

4

Zoals gemeten door Windows® 10 EEMBC Browsing Bench Component Average Power.

Zevende generatie meting van prestaties en accuduur:

Intel® Core™ i5-7300U processor, PL1 = 15 W TDP, 2C4T, turbo tot 3,5 GHz, Geheugen: 2 x 4 GB DDR4-2133, Opslag: Intel® SSD 535 serie, Schermresolutie: 1920 x 1080. Intel® HD Graphics 620, besturingssysteem: Windows® 10.