Ben je het zat om altijd meerdere devices mee te moeten nemen?

Bekijk 2 in 1 devices

Een 2 in 1 device met zevende generatie Intel® Core™ processor combineert de prestaties van een notebook met de ultieme mobiliteit van een stijlvol en flinterdun device. Transformeer je notebook voor elke taak, zodat je op jouw manier kan werken en ontspannen. Ervaar naast de bijzonder krachtige prestaties een aantal nieuwe functies, zoals spraakbesturing en gezichtsherkenning. Er is voor elke levensstijl een 2 in 1 device voorzien van Intel®, dankzij de vele slimme en stijlvolle ontwerpen met verschillende schermformaten.


ALTIJD KRACHTIG, LOSGEKOPPELD OF NIET

2 in 1 devices met Intel® processors combineren de voordelen van een krachtige notebook met touchscreen met een ultradunne en afneembare tablet met verschillende standen, zoals de tentmodus of presentatiemodus.

Kantelen, draaien of schuiven

Intel® processors maken convertible 2 in 1 devices mogelijk die je eenvoudig van stand wisselt met het toetsenbord aangekoppeld.

Een win-win pc

DE KRACHT DIE WERKNEMERS NODIG HEBBEN

Kies voor slanke en veelzijdige devices met de mobiliteit en prestaties die uw bedrijf vereist.

Upgrade uw bedrijf

Veelzijdigheid voor het onderwijs

Door de prestaties van Intel® architectuur te combineren met het plezier en de mobiliteit van een flexibel device stelt u leerlingen in staat om te presteren en te ontdekken.

Verander het onderwijs

6,8X

Snellere 4K videoconversie1

MEESLEPENDE ENTERTAINMENT

De zevende generatie Intel® Core™ processor beschikt over de krachtige prestaties die nodig zijn om naadloos levendige 4K content te bekijken, creëren en bewerken. Soepel streamen, een hogere kwaliteit en hoogwaardig geluid bieden samen een onovertroffen kijkervaring.

0,5

seconde opstarttijd 2

Instant on

Je pc beschikt over de reactiesnelheid van een tablet en ontwaakt onmiddellijk uit de slaapstand—met één druk op de knop is jouw pc overal klaar voor.

9,5uur

accuduur gebaseerd op 66 WHr accu3

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN PC MET DE DUURZAAMHEID VAN EEN TABLET

Innovatieve ontwerpen en draadloze vrijheid bieden de mogelijkheid om onderweg te werken en te ontspannen. Met een accuduur tot wel 9,5 uur bekijk je je favoriete 4K video moeiteloos zonder op te hoeven laden.4

INTUÏTIEVE INTERACTIES

Dankzij allerlei nieuwe interactieve ervaringen – van een drukgevoelige stylus pen tot geavanceerde spraakbesturing kun je je nieuwe 2 in 1 device besturen op de manier die jij het prettigst vindt.

Bekijk andere indrukwekkende technologieën

De zevende generatie Intel® Core™ processor beschikt over geavanceerde functies voor verhoogde productiviteit en prestaties, voor ongelofelijke nieuwe ervaringen op je 2 in 1 device.

Ontdek de zevende generatie Intel® Core™ processors

Ervaar scherpe en heldere afbeeldingen en video met 4K Ultra HD (UHD) technologie. Gecombineerd met de kracht van een Intel® Core™ processor wordt je favoriete content meeslepender dan ooit.

Lees verder over 4K UHD

Voor een indrukwekkende virtual reality-ervaring is indrukwekkende processorkracht nodig—Intel verlegt de grenzen van innovatie om overweldigende ervaringen en interactie te realiseren

Bekijk Intels visie op VR

Bekijk levensechte 4K video’s, bewerk foto’s en video’s als een pro en laat je overweldigen door realistische gameplay met Intel® HD graphics, Iris™ graphics, Iris™ Pro graphics en Iris™ Plus graphics.

Ervaar 4K kwaliteit

Dankzij moeiteloos inloggen dankzij gezichtsherkenning, spraakbesturing en nieuwe Windows* Ink kun je nu werken, ontspannen en schetsen op een manier die net zo intuïtief aanvoelt als pen en papier.

Meer weten

Een compacte poort die alles kan. Thunderbolt™ 3 maakt nieuwe verbindingen mogelijk met de snelheid van Thunderbolt™ technologie in USB-C formaat. Gecombineerd met een zevende generatie Intel® Core™ processor is je pc veelzijdiger dan ooit.

Lees verder over Thunderbolt™ 3

Gedetailleerde informatie systeemconfiguratie:

Meting van accuduur en prestaties op Intel referentieplatform.

Intel referentieplatform is een voorbeeld van een nieuw systeem. Producten die worden aangeboden door systeemfabrikanten hebben geen identiek ontwerp en prestaties kunnen afwijken.

Energiebeheerschema: DC gebalanceerd voor metingen van accuduur, AC gebalanceerd voor prestatiemetingen op tweede generatie systemen en AC hoge prestaties op zevende generatie systemen. Draadloos: Aan en ingeschakeld.

Zevende generatie systeemconfiguratie:
Intel® Core™ i5-7200U processor, PL1=15W TDP, 2C4T, turbo tot 3,1 GHz, geheugen: 2 x 4 GB DDR4-2133, opslag: Intel® SSD, schermresolutie: 1920x1080. Intel® HD Graphics 620, besturingssysteem: Windows® 10 TH2

Vijf jaar oude pc configuratie:
Intel® Core™ i5-2467M processor (1,6 GHz basis, tot 2,3GHz 2C4T, 17W TDP) gemeten op Dell* XPS13-40002sLV 13” Ultrabook, Opslag: 128GB SSD, Scherm: 13,3” 1366x768 resolutie, Accu: 46WHr, Besturingssysteem: Windows* 7.

Product- en prestatiegegevens

1

in vergelijking met een 5 jaar oude pc

2

Gebaseerd op Modern Standby.

3

Zoals gemeten tjidens de werkbelasting 4K naar 1080p H.264 transcoderen: met Cyberlink* MediaEspresso v7.5. Het bestand van de werkbelasting is een H.264 MP4 videobestand van 12 minuten en 14 seconden, ~1,5 GB, 3840x2160p, 17561 kbps. Het bestand wordt voor overdracht via internet of voor weergave op een draagbaar apparaat omgezet in en verkleind tot een .m2ts-bestand van 1920 x 1080 pixels, 8 Mbps, H.264.

4

Met 66 WHr accu en 4K-scherm.

Zoals gemeten door Windows® 10 4K 24fps 10bit HEVC lokaal video afspelen Gemiddeld stroomverbruik van component: Koppel alle USB devices los, maak verbinding met een lokaal wifi-toegangspunt en stel de schermhelderheid in op 200 nits (schakel DPST uit, stel de helderheid in op 200 nits op een witte achtergrond en schakel DPST weer in). Start de Tears of Steel (4K H265 24fps) video met de Windows Movie & TV app.