Vergelijkingsbalk wisselen

Hulp bij winkelen

Weet u niet zeker wat je nodig hebt?  Gebruik deze tools om het juiste product of de juiste oplossing te vinden.

Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van uw aanvraag

Vernieuw de pagina of keer terug naar de startpagina

1 Intel® Core™ M processor

Energiezuinigheid gebaseerd op schattingen van Intel volgens SPEC CPU2006 voor zowel prestaties als het vermogen van de kernen. Vergeleken met eerdere Intel processors uit de Intel Core familie.

2 Conflictvrije processor

Conflictvrij' betekent 'niet in verband staand met conflicten in de DRC'. Hieronder worden door de regels van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission producten verstaan die geen conflictmineralen (tin, tantalium, wolfraam en/of goud) bevatten waarmee gewapende groepen in de Democratische Republiek Congo (DRC) of aangrenzende landen direct of indirect worden gefinancierd of gesteund. Intel past de term 'conflictvrij' ook toe in een bredere zin om te refereren aan leveranciers, productieketens, smelterijen en raffinaderijen en hun bronnen van conflictmaterialen die het conflict in de DRC of aangrenzende landen niet financieren. Het kan niet worden bevestigd dat Intel processors die voor 1 januari 2013 zijn geproduceerd conflictvrij zijn. De aanduiding conflictvrij is alleen van toepassing op producten die na die datum zijn geproduceerd. Voor verpakte Intel processors is de aanduiding conflictvrij alleen van toepassing op de processor, en niet op eventuele meegeleverde accessoires zoals koelplaten.

3 Intel® RealSense™

Intel® RealSense™ vereist een geschikt device en kan software of andere applicaties van derden vereisen om de beschreven eigenschappen te bieden. Sommige of alle functies zijn mogelijk niet beschikbaar of nog in ontwikkeling in jouw markt. Raadpleeg de verkoper of ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl/realsense

Please rotate your device