• <Meer weten, ga naar intel.com

Delivering pure performance with ANSYS* Mechanical 14.0 - Distributed Memory Solver

Intel® Xeon® processors: Discover the Difference

Delivering pure performance with ANSYS* Mechanical 14.0 - Distributed Memory Solver

 

ansys-graph_standard_benchmarks_cpu_gpu.jpg


A second Intel Xeon processor can help users complete up to 60% more work than a single processor with an accelerator.

ansys-graph_geomean_standard_benchmarks.jpg


SSDs can increase performance by more than 1.25X when configurations are constrained by memory

Configuration details on Intel® Workstation Board W2600CR2

Openen/sluiten

Platform Intel® Workstation Board W2600CR2 
Processors 1S: 1xIntel® Xeon® E5-2687W (8 cores, 20M, 3.1GHz, 8.00 GT/s Intel® QPI)
2S: 1xIntel® Xeon® E5-2687W (8 cores, 20M, 3.1GHz, 8.00 GT/s Intel® QPI)
Cores 1S: 8 cores
2S:16 cores
Hyper-threading OFF
Turbo  ON
Memory 1S: 32GB (8x4GB) DDR3-1600 ECC RDIMM
2S: 64GB (16x4GB) DDR3-1600 ECC RDIMM
GPU Nvidia* Tesla* C2075 w/Cuda* toolkit v4.2, TCC mode, ECC enabled
Video Matrox* G200
Storage Intel® RAID Controller RS2BL080, RAID0
Drives 4xWestern Digital* Caviar Black WD1502FAEX (1.5TB, 7200RPM, 64MB Cache, SATA 6Gb/s 3.5")
4xIntel® SSD 520 Series (240GB, 2.5in, SATA 6Gb/s)
Operating System Microsoft* Windows* 7 Enterprise x64 SP1
Applications: ANSYS* Mechanical* DMP v14 w/Intel®  MPI
Simulia* Abaqus/STD v6.12-1

Additional information: 1 2 3 4

 

Product- en prestatiegegevens

open

1. Software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar http://www.intel.com/performance. Resultaten zijn gemeten op Intel gebaseerd materiaal op het gebied van software, benchmark of andere gegevens van derden en worden slechts ter informatie verstrekt.   Enig verschil in systeem hardware of software ontwerp of configuratie kan de daadwerkelijke prestaties beinvloeden.  Intel beheert of controleert het design of de implementatie van gegevens van derden waar in dit document aan gerefereerd wordt.   Intel raadt al haar klanten aan om de websites van derden of andere bronnen te controleren of de verstrekte gegevens correct zijn en of het de prestaties betreft van devices die beschikbaar zijn voor de verkoop.

2. Relatieve prestaties voor elke benchmark wordt berekend door het daadwerkelijke benchmarkresultaat van het eerste geteste platform te nemen en dit met een waarde van 1.0 te hanteren als een basislijn. Relatieve prestaties voor de overige geteste platforms zijn berekend door het daadwerkelijke benchmarkresultaat van het basislijnplatform te delen met elk van de specifieke benchmarkresultaten van de andere platforms en ze toe te wijzen aan een relatief prestatienummer dat overeenkomt met de aangetoonde prestatieverbeteringen.

3. Intel® processornummers geven geen prestaties weer. Processornummers geven de onderscheidende kenmerken binnen een processorfamilie aan, niet binnen meerdere processorfamilies. Surf naar www.intel.com/content/www/nl/nl/processors/processor-numbers.html voor meer informatie.

4. Intel® producten zijn niet bestemd voor gebruik in medische, levensreddende, levensverlengende, kritische controle of beveilingssystemen, noch voor toepassingen in nucleaire faciliteiten. Alle data en producten zijn slechts voor planningdoeleinden vermeld en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden.