• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Get Wi-Fi Smart

Don’t settle for Wi-Fi that can’t keep up with your connected life

The days of the one-size-fits-all Wi-Fi adapter are gone. Today, Wi-Fi is available in a range of performance capabilities that have a direct impact on the quality of your connected experience. Don’t assume the Ultrabook™, laptop, or all-in-one PC you are considering includes the best Wi-Fi adapter for your connected life. You need to make the right Wi-Fi adapter choice to future-proof your device investment.

 

More information1 2 3 4 5 6 7

 

 

 

 

 

Meer informatie

Rev up with 802.11ac Wi-Fi

Learn more >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Gebaseerd op het theoretische maximum dat mogelijk wordt gemaakt door 1 x 1 802.11n implementaties met 1 spatiale stream. De werkelijke draadloze doorvoer en/of het bereik zijn afhankelijk van het specifieke besturingssysteem en de hardware en software configuraties. Vraag de computerfabrikant om meer informatie.

2. Gebaseerd op het theoretische maximum dat mogelijk wordt gemaakt door 2 x 2 802.11n implementaties met 2 spatiale streams. De werkelijke draadloze doorvoer en/of het bereik zijn afhankelijk van het specifieke besturingssysteem en de hardware en software configuraties. Vraag de computerfabrikant om meer informatie.

3. Gebaseerd op de theoretisch maximale bandbreedte die mogelijk zijn met 1x1 802.11ac uitvoeringen. De werkelijke draadloze doorvoer en/of het bereik zijn afhankelijk van het specifieke besturingssysteem en de hardware- en softwareconfiguraties. Vraag de computerfabrikant om meer informatie.

4. Gebaseerd op de theoretisch maximale bandbreedte die mogelijk zijn met 2x2 802.11ac uitvoeringen. De daadwerkelijke draadloze doorvoer en/of het bereik zijn afhankelijk van uw specifieke besturingssysteem en uw hardware- en softwareconfiguraties. Vraag de computerfabrikant om meer informatie.

5. Voor Intel® WiFi Hotspot Assistant is een draadloze Intel adapter nodig. Vraag de computerfabrikant om meer informatie.

6. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® WiDi en een ontvangstdevice dat geschikt is om Intel® WiDi te ontvangen. Het afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beveiligde content is alleen beschikbaar op pc's met de derde of vierde generatie pc's met een Intel® Core™ processor met ingebouwde visuals, een compatibele adapter en mediaplayer, en waarop de Intel® WiDi software en graphics driver zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

7. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.