Intel® Wireless Products

 

Experience 802.11ac Wi-Fi in 90 Seconds

802.11ac Animation

Until recently 802.11bgn was great for home use. But today, there are more users with more devices with even more on the way. All generating more and richer data creating the need for more Wi-Fi capacity. Introducing 802.11ac Wi-Fi. It’s up to 6x faster than 802.11n to deliver richer experiences to more users, more devices, in more places.  

See the 802.11ac Wi-Fi difference

Product- en prestatiegegevens

open

1. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® WiDi en een ontvangstdevice dat geschikt is om Intel® WiDi te ontvangen. Het afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beveiligde content is alleen beschikbaar op pc's met de derde of vierde generatie pc's met een Intel® Core™ processor met ingebouwde visuals, een compatibele adapter en mediaplayer, en waarop de Intel® WiDi software en graphics driver zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

2. Vereist een tweede generatie Intel® Core™ processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® draadloze adapter met een internetverbinding. Solid-state geheugen of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van de systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.

3. De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html. 

4. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Geïntegreerde beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn op bepaalde Intel® processors kunnen wellicht additionele software, hardware, diensten en/of een internetverbinding vereisen. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag uw   PC-fabrikant om meer informatie. Voor meer informatie, surf naar  http://www.intel.com/content/www/us/en/security/security-at-home.html.