Een Ultrabook™ 2 in 1, de keuze is aan jou

 • Tablet of notebook? Kies voor allebei in het device dat je het beste biedt van alles.

Ultrabook™

Hulpmiddelen

 

Winkel voor een Ultrabook™

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Fujitsu LIFEBOOK*

  De LIFEBOOK U772 Ultrabook™ beschikt over alle voordelen van de Ultrabook™ technologie in een hele solide en betrouwbare verpakking zoals alleen Fujitsu dat kan.

 • HP Envy x2*

  De HP ENVY TouchSmart* Ultrabook™ 4 beschikt over een14-inch multitouch HD display en is voorzien van een oogstrelend metalen design.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Samsung 9 serie*

  Maak kennis met de Samsung 9 serie* Ultrabook™ met de derde generatie Intel® Core™ i5 processor. Eersteklas kracht en snelheid in een sensationeel slank lichaam.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Toshiba Satellite*

  De Satellite* U925t is geoptimaliseerd voor Windows 8*, en levert de kracht van een Ultrabook™ met de draagbaarheid en het gebruiksgemak van een tablet.

Gesprekken

Product- en prestatiegegevens

open

1. Ultrabook™ producten zijn verkrijgbaar in meerdere modellen.   Sommige modellen zij mogelijk niet beschikbaar voor uw markt. Raadpleeg uw Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

3. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

5. Intel® Rapid Start technologie zorgt voor de overgang van een systeem dat in een slaap- of standby-stand staat, oftewel een S3 power stand waarbij het geheugen en andere componenten nog van stroom worden voorzien, naar een hardware power stand die dat niet doet, oftewel een S4 power stand. Bekijk de specificaties van de fabrikant voor specifieke systeeminformatie.

6. De resultaten zijn gebaseerd op interne analyses van Intel en worden slechts ter informatie verstrekt. Verschillen in de systeemhardware, het softwareontwerp of de -configuratie kunnen de daadwerkelijke prestaties beïnvloeden.

7. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

8. Voor Intel® Smart Response technologie is een Intel® Core™ processor vereist, een specifieke Intel® chipset, Intel® Rapid Storage technologie software versie 12.5 of hoger, een solid-state hybride drive met een minimale capaciteit van16 GB en ondersteuning voor SATA-I/O hybride informatie-eigenschappen. Afhankelijk van de systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie.

9. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een systeem met Intel® Identity Protection Technologie vereist, waaronder een derde of vierde generatie Intel® Core processor, een daarvoor geschikte chipset, firmware en software en een deelnemende website. Vraag uw systeemfabrikant. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeit. Surf voor meer informatie naar http://ipt.intel.com.