Masthead Light

Ultrabook™. Geïnspireerd door Intel.

Eenmaal proberen en je wereld is nooit meer hetzelfde.

Ervaar het plezier van prestatiekracht die jouw tempo bij kan houden met de ultrasnelle, ultrastijlvolle Ultrabook™ 2 in 11. Met een touchscherm tablet en een volledige pc in één device is de Ultrabook 2 in 1 intuïtiever en flexibeler dan ooit. Kies uit een groot aanbod aan modellen, allen met de optimale combinatie van snelle reacties en slimme functies die jij wilt.

Transformeer je beleving

Je hoeft niet langer meer prestaties in te leveren voor een mooi design. De kracht achter de Ultrabook™ is een zichtbaar slimme Intel® Core™ processor in een ultradun design.

Mobiliteit is nog nooit eerder zo krachtig geweest.

Winkelen voor een Ultrabook™ >

 


Eigenschappen en voordelen

Touch en typ met 2 in 1

Touch en typ met 2 in 1

Ultrabook™ 2 in 1 is een tablet wanneer je dat wilt en een notebook als je die nodig hebt. Ontkoppel, kantel of schuif je 2 in 1 en touch en typ om je mobiele ervaring te transformeren.

Intel-waardige prestaties

Intel-waardige prestaties

Beleef je films, foto's en games vloeiend en naadloos dankzij de verbeteringen voor visuele content die zijn ingebouwd in de Intel® Core™ processor2. Ervaar de snelheidsboost van Intel® Turbo Boost Technologie 2,03 en geniet van de geweldige graphics in een Ultrabook™ 2 in 1 van minder dan 2,5 cm dik.

Direct toegang tot bestanden

Direct toegang tot bestanden

Je Ultrabook™ gaat nog sneller reageren. Intel® Smart Response Technologie4 herkent en bewaart supersnel je meest gebruikte bestanden en programma's op een plek waar je direct toegang tot hebt. Je bespaart tijd en energie en krijgt sneller toegang tot de content die je het meest en liefst gebruikt.

Hou contact met de wereld

De  Intel® Smart Connect Technologie5 in je Ultrabook™ zorgt ervoor dat je e-mail, favoriete apps en sociale netwerken voortdurend en automatisch worden bijgewerkt, zelfs wanneer het systeem in slaapstand staat. Niet langer wachten—klap hem open en ga van start.

Ingebouwde veiligheid

Geniet van een beter beveiligde computerervaring. Jouw Ultrabook™ biedt een zorgeloze ervaring vanaf het opstarten van het systeem en levert snellere dataversleuteling om jouw informatie beter te beveiligen zonder jou te vertragen.6

Intel® beveiligingstechnologieën >

 

Razendsnel aan

Intel® Rapid Start Technologie7 levert je Ultrabook™ de kracht om in een oogwenk op te starten omdat het de meest gebruikte bestanden en toepassingen herkent en automatisch opslaat, zodat je weer direct aan de slag kunt.

Ontdek Ultrabook™

Ultrabook™ technologieën

Prestaties die je kunt zien en beleven.

Meer weten >

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Zakelijke Ultrabooks™

De fusie van prachtige vormgeving en zakelijke functionaliteit.

Hier bekijken >

Ultrabook™ huisgenoot

Al het andere lijkt opeens ouderwets.

Nu bekijken >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Ultrabook™ producten zijn verkrijgbaar in meerdere modellen.   Sommige modellen zij mogelijk niet beschikbaar voor uw markt. Raadpleeg uw Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

3. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties zijn afhankelijk van hardware, software en de systeem configuratie. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4. Voor Intel® Smart Response technologie is een Intel® Core™ processor vereist, een specifieke Intel® chipset, Intel® Rapid Storage technologie software versie 12.5 of hoger, een solid-state hybride drive met een minimale capaciteit van16 GB en ondersteuning voor SATA-I/O hybride informatie-eigenschappen. Afhankelijk van de systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie.

5. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

6. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

7. De Intel® Rapid Start Technologie vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van uw systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.