• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Waarom is mijn computer zo traag, terwijl het leven zo snel gaat?

Wordt je computer steeds trager? Zit je langer achter je pc te wachten dan dat je verbonden bent met je sociale netwerk? Als je bent opgezadeld met een trage pc, is de oplossing van je problemen mogelijk simpeler dan je denkt. Het is bijna hetzelfde scenario als je afvragen waarom je een zere arm krijgt als je nog steeds belt met een mobiele telefoon uit de jaren negentig!

 

Zo voer je de snelheid van een trage pc op

Gelukkig kun je een aantal dingen doen om de snelheid van je computer te vergroten:

 

 • Voer regelmatig virusscans uit en verwijder spyware.
 • Ruim de harde schijf op om ruimte te maken.
 • Defragmenteer de harde schijf van je computer.
 • Stap over naar een nieuwer besturingssysteem.

 

Het is wel belangrijk om je te realiseren dat hoewel er talloze programmareparaties en geheugenuitbreidingen zijn die je kunt uitvoeren op een trage computer, de mogelijkheden bij een ouder model beperkt zijn.

 

Een nieuwe computer staat voor prestaties en besparingen

Als je je nog steeds afvraagt waarom je computer zo traag is nadat je alle bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, is het misschien tijd om naar een nieuwe computer uit te kijken. Hoe zou je het vinden om in plaats van geld aan dure reparaties en allerlei extra's uit te geven, een supersnel notebook en een energiezuinige tablet in één lichtgewicht, stijlvol apparaat te bezitten? En als dat een betaalbaar apparaat is dat ook nog eens je persoonlijke informatie beschermt met een eersteklas beveiligingssysteem1, dan is de oplossing duidelijk: de Ultrabook™.

 

Met een nieuwe Ultrabook of notebook beschik je over snelheid en mobiliteit

Onmiddellijk plezier is zo gek nog niet wanneer je contact wilt houden met je vrienden of familie, of wanneer je een computer nodig hebt die voor je klaar staat als jij dat wilt. Daarom is de Ultrabook in het trotse bezit van zowel Intel® Rapid Start Technologie2 als Intel® Smart Connect Technologie3. Waarom is dit voor jou belangrijk? Het antwoord is simpel. Je kunt binnen zeven seconden aan de slag, je krijgt voortdurend updates van je e-mail, sociale netwerk, nieuws en favoriete apps, en dat alles in één apparaat dat minder weegt dan 2 kilo en dunner is dan 2,5 cm! Dat is nog eens snel en mobiel!

 

Bovendien ben je met de lange accuduur en ingebouwde Intel® Anti-Theft Technologie4 klaar om te gaan en staan waar je wilt, beschermd en wel. Je kunt nu zowel tijd als geld besparen met een pc met Intel® die ontworpen is voor jouw levensstijl, of je nu werkt of vrij bent.

 

Snelheid en efficiëntie die je kunt voelen... en aanraken!

Denk eens aan de hoeveelheid content die je dagelijks bekijkt nadat je je pc hebt gestart. Als je een smartphone hebt of de laatste tijd wel eens gebruik hebt gemaakt van een zelfbedieningskiosk, dan ken je de snelheid van touchscreentechnologie. En raad eens? Je kunt genieten van multitouchmogelijkheden op een Ultrabook5, notebook en zelfs op een All-in-One pc. Met tikken, slepen en draaien kun je van alles ordenen en coördineren, van pagina's en pagina's content tot je favoriete foto- en muziekcollecties.

 

Als je van een opgeruimde omgeving houdt, kun je een All-in-One pc  met plug-and-play-mogelijkheden overwegen, met een draadloos toetsenbord en een muis in de standaardlevering. Daarmee verandert je werkplek in een oogwenk in een opvallend stijlvol digitaal centrum!

Klaar voor een upgrade?

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Built-in beveiligingseigenschappen die beschikbaar zijn op bepaalde Intel® Core™ en Intel® Xeon® processors kunnen wellicht additionele software, hardware, diensten en/of een Internet verbinding vereisen. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag je systeemfabrikant en serviceprovider naar de beschikbaarheid en functionaliteit. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeien. Surf voor meer informatie naar  www.intel.com/content/www/nl/nl/data-security/security-overview-general-technology.html of www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html.

2. De Intel® Rapid Start Technologie vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van uw systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.

3. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

4. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

5. Ultrabook™ producten zijn verkrijgbaar in meerdere modellen.   Sommige modellen zij mogelijk niet beschikbaar voor uw markt. Raadpleeg uw Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.