• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Ultrabook 2 in 1: kiezen of delen ligt in het verleden!

Stijlvol of gebruiksvriendelijk? Snel of betrouwbaar? Notebook of tablet?

Het leven zit vol met of/of keuzes en vaak maken we een beslissing zonder ons af te vragen waarom we niet beide kunnen hebben. Misschien hebben we door het principe van kiezen of delen nooit nagedacht over de status quo van computers. Maar wat als er een device was die de productiviteit van een pc zou combineren met de mobiliteit van een tablet? En wat als dit 2 in 1 device geleverd werd met Intel-waardige prestaties?

 

Eindelijk is de Ultrabook™ hier. Dit geweldige 2 in 1 device groeit razendsnel in populariteit dankzij zijn multitask-mogelijkheden en onovertroffen mobiliteit. Dus als je de keuze moet te maken tussen een notebook met hoge prestaties en een flexibele tablet met touch, denk dan nog eens na! Je hoeft nooit meer te kiezen of delen!

 

Wat is een Ultrabook™ 2 in 1?1

De Ultrabook 2 in 1 is een klasse apart. Dit veelzijdige device biedt het beste van twee werelden: de volledige prestaties van een pc en het plezier van een tablet in een stijlvol en flexibel jasje.

 

'Volledige prestaties van een pc' houdt in dat je films, foto's en games vloeiend en naadloos kunt ervaren dankzij de verbeteringen voor visuele content van de Intel® Core™ processor. 'Het plezier van een tablet' betekent dat je een uitstekende touchscreenervaring hebt, zodat je kunt inzoomen op foto's, eenvoudig games kunt spelen met je vingertoppen en films kunt kijken zonder dat er een toetsenbord in de weg zit

 

Wat heeft de stijlvolle, responsieve en beveiligde Ultrabook 2 in 1 jou te bieden?

De Ultrabook convertible heeft veel meer te bieden dan alleen zijn uiterlijk, maar zelfs wij moeten toegeven dat er maar weinig devices zo mooi zijn. Beter nog, net als die droomdate die veel beter ging dan verwacht, is het uiterlijk niet het enige waardoor je van de Ultrabook gaat houden.

 

Gevoelig voor touch. De Ultrabook biedt een touchschermervaring die het mogelijk maakt om met de aanraking van een vinger door je favorite e-zines en games te navigeren. Technologie die jou bijhoudt!

 

Compleet mobiel. Dankzij zijn dikte van minder dan 2,5 cm is de Ultrabook het ideale device voor mensen die overal moeten kunnen werken. En voor studenten die zowel een notebook nodig hebben die krachtig genoeg is om hun werk bij te houden en een tablet die geschikt is voor social networking is een 2 in 1 device het antwoord op het studie versus ontspanning-dilemma. 

 

Tikken en gaan. Ben je het ook zat om eeuwen te wachten voordat je notebook eens wakker wordt? De Ultrabook is zo snel, dat ie in een oogwenk wakker wordt.2 Dat betekent dat je bijna niet hoeft te wachten tot ie opstart wanneer je wilt tikken, typen of praten. Nog een voordeel is dat software automatisch wordt geüpdate op de Ultrabook, zodat jij je kostbare tijd niet hoeft te verspillen aan het downloaden van upgrades. Dat is pas tikken en gaan.   

 

Betrouwbare beveiliging. Geniet van een beter beveiligde computerervaring. Jouw Ultrabook™ biedt meer gemoedsrust vanaf het opstarten van het systeem en levert snellere data encryptie om jouw informatie beter te beveiligen zonder jou te vertragen.3 Intel® beveiligingstechnologieën >

 

Hoe 2 in 1 devices werken

Alle nieuwe Ultrabook™ 2 in 1's hebben één ding gemeen: het is één enkel device dat de multitask-mogelijkheden van een notebook combineert met de responsiviteit van een tablet. Hier zijn een aantal mogelijkheden waar je voor je 2 in 1 device uit kan kiezen om bij jouw actieve levensstijl te passen:

 

 • In sommige gevallen zijn het toetsenbord en scherm afneembaar.
 • Andere convertible notebooks hebben dubbelzijdige schermen die gekanteld en ingeklapt kunnen worden, om er een notebook of tablet van te maken.
 • Nog weer anderen hebben een pc-touchscherm dat gedraaid of verschoven kan worden om een ingebouwd toetsenbord te presenteren of verbergen.
 • Weer andere ontwerpen hebben een dubbelzijdig scherm. Het is zelfs mogelijk voor twee mensen om hetzelfde scherm tegelijkertijd te gebruiken: als een traditionele notebook aan de ene kant, en als een tablet met touch aan de andere kant.

 

De betaalbaarheid van een Ultrabook

Dus de Ultrabook is veelzijdig en responsief, maar de vraag die blijft staan: is hij betaalbaar? Gelukkig is het antwoord op die vraag: ja. Daarnaast wordt de betaalbaarheid extra benadrukt door twee belangrijke punten die voor de populariteit van 2 in 1 devices hebben gezorgd: de gemaksfactor en de enkele aankoop-factor.

 

 • De gemaksfactor: Als je constant onderweg bent wil je niet beladen zijn met overtollige bagage. Maar als je wordt gedwongen om te kiezen tussen het meenemen van je notebook of je tablet-pc, verliest er altijd één van de twee. Met een Ultrabook hoef je die lastige keuze tussen wat je moet doen (werken) en wat je liever zou willen doen (spelen) niet meer te maken. Je kunt zelfs heen en weer wisselen tussen het schrijven van verslagen en het controleren van Facebook* om je beide hersenhelften tevreden te houden.
 • De enkele aankoop-factor: De Ultrabook biedt meer dan alleen maar gemak. Betaalbaarheid is een andere belangrijke factor om tot aanschaf over te gaan, en terecht. Als je een notebook nodig hebt maar het ook leuk vindt om een tablet met touchscreen beschikbaar te hebben, dan beschik je met een Ultrabook over beide mogelijkheden zonder dat je twee keer hoeft te betalen. Dat is een geweldige deal voor een geweldig 2 in 1 device!

 

Als je ontdekt hoe flexibel en betaalbaar de Ultrabook 2 in 1 is, weet je waarom je nooit meer prestaties voor mobiliteit hoeft op te offeren. Bezoek vandaag nog de Intel® productzoeker om deze en andere opwindende producten met Intel Inside® te ervaren.

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Touch en converteerbaarheid zijn mogelijk niet beschikbaar op alle modellen. Raadpleeg de Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. De Intel® Rapid Start Technologie vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van uw systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.

3. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.