• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Wat is touchscreentechnologie voor notebooks?

Laten we wel zijn: van incheckschermen op luchthavens tot geldautomaten - we kunnen niet meer zonder touchscreentechnologie. Daarom voelt het heel natuurlijk om het scherm van onze notebooks aan te raken om te navigeren en opdrachten te geven. Stel je nu een betaalbaar apparaat voor dat de beste kwaliteiten van een tablet en een notebook combineert, en dan begin je te ontdekken wat een Ultrabook™ voor je kan doen. Met een innovatieve keuze aan modellen met schermen die je kunt draaien, inklappen en zelfs losmaken, kun je de Ultrabook kiezen die het best bij jouw levensstijl past1.

 

De Ultrabook met touchscreen: een verlengstuk van jezelf

Dankzij multitouchtechnologie waarmee je kunt tikken en zoomen en intuïtief kunt navigeren, zal de gebruikerservaring met een notebook nooit meer hetzelfde zijn. In minder tijd dan je tot drie leerde tellen kun je met één vinger op een afspeelpictogram tikken, met twee vingers over meerdere pagina's tekst scrollen en met drie vingers je favoriete foto's een slag draaien. En het beste aan multitouchtechnologie is dat je niet hoeft te wachten. Een apparaat dat ermee is uitgerust kan je opdrachten makkelijk bijhouden. Het is net zo snel en makkelijk als met je vingers knippen!

 

Wil je piano spelen op je notebook? Op een gitaar tokkelen? Een schilderij maken? Of je favoriete gamesavatar besturen? Elke app of elk programma reageert onmiddellijk op de aanraking van je vinger, waardoor werken of spelen op je Ultrabook met touchscreen een intuïtievere ervaring wordt. Hoe vaker je gebruikmaakt van touchscreentechnologie, hoe meer je beseft dat het niet zozeer een geavanceerde ontwikkeling is maar een verlengstuk van jezelf.

 

Met een dikte van minder dan 2,5 cm, een Intel® Core™ processor met laag voltage, een uitzonderlijke accuduur en razendsnelle opstarttijden is de nieuwe generatie Ultrabooks erop gericht je leven productiever, makkelijker en vooral LEUKER te maken!

 

Betaalbare, functionele en mobiele notebooks met touchscreen

Touchscreentechnologie voor notebooks is spannend, omdat het niet zomaar een nieuwigheidje is waarmee hetzelfde oude product in een nieuw jasje wordt gestoken. Integendeel, notebooks met touchscreen zijn een nieuw soort zeer betaalbare, zeer functionele en zeer mobiele apparaten die speciaal ontworpen zijn voor jouw levensstijl. Uit onderzoek blijkt dat consumenten in overweldigende mate vóór notebooks met een touchscreen zijn. Uit gebruikerstests kwam zelfs naar voren dat bij de meerderheid van de mensen die een notebook met touchscreentechnologie kiezen ruim 75% van de tijd het scherm wordt aangeraakt bij taken die eerder met een muis en toetsenbord werden uitgevoerd. Er valt nog veel meer te vertellen over notebooks met een touchscreen. Bekijk deze Ultrabook-video's om meer te weten te komen of ga meteen op zoek naar een Ultrabook.

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Ultrabook™ producten zijn verkrijgbaar in meerdere modellen.   Sommige modellen zij mogelijk niet beschikbaar voor uw markt. Raadpleeg uw Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.