• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Dun, Dunner, Dunste notebook

Nu nieuwe generaties ongelofelijk snelle lichtgewicht computers onmisbaar worden in ons dagelijks leven, vormen de dunste notebooks de nieuwe gouden standaard op het gebied van mobiliteit en prestaties. Dankzij een langere accuduur en de meest recente Intel® Core™ processors, die apparaten sneller en compacter dan ooit maken, profiteer je nu van de kracht van een pc in de dunste notebooks die momenteel verkrijgbaar zijn.

 

De tijd van de zware, logge notebooks is voorbij. Nu kun je een school- of werkverslag lezen, contact houden met vrienden via je sociale netwerken en muziek downloaden terwijl je koffie drinkt in je favoriete café met Wi-Fi. En als het tijd is om te gaan, steek je het dunne, lichtgewicht apparaat in je tas en ben je vertrokken.

 

Een computer moet passen bij je actieve levensstijl, en de Intel Product Finder met accurate productinformatie biedt een uitstekende manier om de meest recente apparaten te vergelijken.

 

Een brede keus aan dunne notebooks

Beslissen welk apparaat bij je past kan lastig zijn. Ja, er zijn veel dunne, snelle en krachtige apparaten verkrijgbaar. Maar het is goed om in gedachten te houden dat je op zoek bent naar een computer waarmee je altijd verbonden bent en kunt wisselen tussen school, werk en vrije tijd zonder dat je een e-mail, opdracht of televisieserie mist.

 

Nu tablets, touchscreentechnologie en draagbare apparaten zo populair zijn, is de manier waarop we communiceren en ons vermaken voor altijd veranderd. De vraag naar de dunste notebook heeft de grenzen van het mogelijke opgerekt. En tijdens dat proces is er een compleet nieuw mobiel apparaat ontwikkeld: de Ultrabook™, die de beste kenmerken van een notebook combineert met de flexibiliteit van een tablet.

 

De nieuwe 2-in-1 computer: De ultradunne Ultrabook™

Voor degenen die een tablet met touchscreentechnologie willen, maar ook een toetsenbord en de prestaties van een notebook, is er de Ultrabook™ met de volgende functies en opties:

 

 

Alles over notebooks

Als een volledig toetsenbord, een lange accuduur en draadloze mogelijkheden belangrijk voor je zijn, dan is het misschien verstandig om het volledige aanbod aan beschikbare voordelige en hoogwaardige notebooks te bekijken. Naast functies zoals een harde schijf met een hoge capaciteit, een groot geheugen, en uitstekende graphics kan de Intel Product Finder je ook helpen beslissen welke Intel Core processor past bij de prestaties die jij wenst.

 

Innovatieve technologie die jouw tempo kan bijhouden

Een notebook of Ultrabook kiezen is eigenlijk een investering in jezelf. De Intel Product Finder is een leuke, informatieve manier om met je zoektocht te beginnen. Het is prettig om te weten dat in de internetwereld van vandaag je leven gewoon in hetzelfde tempo kan doorgaan als je niet op je werk op school bent of geen stopcontact in de buurt hebt.

Klaar voor een upgrade?

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

2. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.