• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Tablet of notebook: een keuze in compatibiliteit

    Nu Microsoft Windows* 8 en Windows 8 Media Center* alles nog gestroomlijnder, leuker en toegankelijker maken, inclusief onze apps, muziek en films, heb je het juiste apparaat nodig dat je levensstijl optimaal ondersteunt. Vergelijk de prestaties van Windows 8 maar eens met die van Windows 7: zodra je Windows 8 hebt gedownload en je je persoonlijke tiles op het nieuwe startscherm ziet, ben je verkocht.

 

Welk apparaat jij kiest voor je nieuwste besturingssysteem is een belangrijke beslissing. Als draagbaarheid jouw hoogste prioriteit heeft, dan kies je tussen een tablet en een notebook. Nu er ook de nieuwe convertibles zijn die aspecten van zowel tablets als notebooks combineren, gaat de keuze meer over het vinden van een apparaat dat bij jou past.

 

Tablet: een nieuwe definitie van plezier

Met de moderne tablets met Windows 8 kun je al je favoriete apps probleemloos uitvoeren. En dankzij talloze populaire apps in de Windows Store* kun je meer games spelen, naar je favoriete muziek luisteren en snel nieuws- en weerberichten lezen waar en wanneer je maar wilt.

 

Gebruik je tablet om een boek te lezen, door een tijdschrift te bladeren, een film te bekijken in 3D en contact te houden met vrienden via een sociaal netwerk. En dankzij de verbeterde accuduur en een geïntegreerde grafische engine kun je veel langer en met betere visuals genieten van al deze activiteiten. Gebruik de Intel productzoeker om na te gaan of een standaardtablet, een tablet met krachtige prestaties of een tablet met toetsenbord voor jou de juiste keuze is.

 

Notebook: prestatiekracht voor onderweg

Als je bang bent dat je een tablet zult beschadigen en dus gebruik wilt maken van een stevig, vast toetsenbord om documenten en andere gegevens te maken en te bewerken, dan is een notebook misschien de beste keuze. Notebooks met accu's die lang meegaan en Intel® Core™ processors leveren perfecte prestaties en zijn energiezuinig. Ze passen zich aan je behoeften aan en voeren probleemloos meerdere programma's of apps tegelijk uit. Je kunt dus aan een verslag of een spreadsheet werken bij je lokale bistro en tegelijkertijd je sociale netwerken bijhouden. Wanneer ze niet worden gebruikt, worden ongebruikte cores automatisch uitgeschakeld voor efficiënt energieverbruik.

 

Ontdek zelf de ongekende visuals en prestaties van zowel budgetnotebooks als hoogwaardige notebooks. En vergeet niet om Intel Core processors te vergelijken om het gewenste prestatieniveau te vinden.

 

Ultrabook™: het beste van twee apparaten

Het nieuwste apparaat met Intel, de Ultrabook™ convertible, maakt een einde aan het debat over notebooks versus tablets. Je kunt kiezen uit een reeks schermopties; je kunt het touchscreen vouwen, kantelen, draaien of schuiven voor een perfecte tabletervaring. En sneller dan je Wi-Fi kunt vinden in een café, kun je het scherm weer terugzetten naar de oorspronkelijke stand en het apparaat als notebook gebruiken.

 

Ultrabook™ maakt gebruik van Intel® Smart Connect Technologie1 zodat je op de hoogte blijft van al je e-mails en sociale netwerken, en dankzij de ingebouwde Intel® Rapid Start Technologie2 is je computer vanuit stand-by in minder dan zeven seconden weer actief.

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Begin met winkelen

Winkel 2 in 1 devices >

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

2. De Intel® Rapid Start Technologie vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van uw systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.