• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Kleine notebooks met grootse prestaties

Geloof jij nog in 'groter is beter' en zie jij kleine notebooks als computers die het net niet helemaal zijn? Zo ja, dan ben je niet de enige. Maar je vergist je deerlijk! Geloof het of niet, er zijn enkele compacte notebooks beschikbaar die de definitie van 'klein' veranderen dankzij hun 'grootse' prestaties. Bovendien zijn die kleine notebooks in staat hoogwaardige prestaties te leveren en combineren ze het beste van twee werelden. Je zult versteld staan. Met onze Intel productzoeker vind je geweldige, kleine notebooks die ongekende prestaties leveren en niet onderdoen voor de meeste systemen die worden gebruikt.

 

Wat is precies jouw definitie van een kleine notebook?

Het is maar wat je klein noemt. Als je gewend bent te e-mailen, te internetten, films te bekijken en games te spelen op een telefoon met een scherm van 5 inch, is het scherm van een notebook van 11 inch een gigantische vooruitgang. Maar als je gewend bent aan een desktopcomputer met een monitor van 20 inch, lijkt de overgang naar een notebook met een scherm van 11 inch juist een achteruitgang. Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat veel kleine notebooks tegenwoordig HD-schermen hebben die dan wel kleiner zijn maar ongekende kwaliteit bieden. Dat is niet het enige voordeel van een kleinere notebook.

 

De voordelen van kleine notebooks

Kleiner kan wel degelijk beter zijn! Een notebook met een enorm scherm hoeft niet per se positief te zijn. Denk bijvoorbeeld aan het volgende voordat je besluit over te stappen op groot of klein.

 

 • Kleine notebooks zijn licht van gewicht. Dit heeft twee voordelen: je laat ze minder snel vallen waardoor ze ook minder snel beschadigen, en ze zijn uiterst draagbaar. Je kunt een kleine notebook met je meenemen in het vliegtuig wanneer je op reis gaat, in de bus naar en van werk, en je hebt altijd voldoende ruimte om ermee te werken. Dit is niet altijd even makkelijk met grotere notebooks. Een kleine notebook kun je praktisch overal mee naartoe nemen, en dat zul je niet snel doen met een grote.
 • Met een kleine notebook hoef je geen extra accessoires te kopen. Een notebook met een 17-inch scherm past niet in een gemiddelde aktetas of handtas, maar als je een kleine notebook koopt, hoef je er geen speciale draagtas voor aan te schaffen. En als je een keer gebruik wilt maken van een groter scherm, hoef je alleen maar je notebook aan te sluiten op een externe monitor.
 • Meer mogelijkheden tot delen. Stel dat je foto's van je kinderen wilt delen met je ouders, een vriend een nieuw favoriet nummer wilt laten horen of een speciaal moment op video wilt vastleggen en delen met je vrienden op sociale media. En wat dacht je van het bekijken van een film, lekker samen met je geliefde in bed op een regenachtige dag? Is er een eenvoudiger manier om dat te doen dan met een computer die je letterlijk in je hand kunt houden? Wij vinden van niet. Met kleine notebooks wordt delen eenvoudiger dan ooit.

 

Kleine notebook, grootse prestaties

Beoordeel een boek nooit op basis van de kaft en beoordeel een notebook nooit op basis van de grootte. Het gaat om wat er in die notebook gebeurt, en daarom moet je de binnenkant van een notebook, groot of klein, goed onder de loep nemen om te bepalen of deze voor jouw doeleinden geschikt is. Er zijn veel notebooks met grote schermen beschikbaar die er indrukwekkend uitzien maar niets presteren. En er zijn veel kleine notebooks die ongekend presteren. Controleer altijd eerst het processorformaat, zodat je niet wordt teleurgesteld door de prestaties van je notebook, groot of klein.

 

Gebruik onze Intel productzoeker om je zoektocht te verfijnen en de perfecte kleine notebook voor jouw levensstijl te vinden.

Klaar voor een upgrade?

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.