• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Speel altijd en overal gratis online games

Als je al gratis online games speelt, weet je hoeveel plezier je aan dit internetfenomeen kunt beleven. Of je nu af en toe een game speelt om te ontspannen of je weekends volledig besteedt aan het behalen van ongekend hoge scores, jij bent een van de miljoenen mensen wereldwijd die van internet de toekomstige portal van videogames maken. En met de Intel productzoeker kun je de beste nieuwe computer vinden om je favoriete games op te spelen, of het nu een notebook, All-in-One pc of Ultrabook™ convertible is die de beste kenmerken van een tablet en een notebook combineert in één krachtig apparaat.

 

Waar kun je gratis online games spelen?

Aangezien de smaak van gamers veelzijdig is, is het de vraag welke website de grootste variëteit aan gratis games biedt. Hieronder staan een aantal snelgroeiende websites die van alles bieden, van arcade- en actiegames tot woord- en kaartspellen.

 

 • FOG* staat voor Free Online Games en biedt bijna elke gratis online game die er maar is. Van strategie- tot puzzelgames en van zombie- tot truckgames, je kunt het zo gek niet bedenken. Je hoeft alleen een account te maken om alleen, samen met vrienden of met andere personen in jouw regio te gamen.
 • Online Game Stars* heeft een grote verzameling games die zijn beoordeeld en geordend op categorie. Bovendien is een goed functionerende app voor mobiele apparaten beschikbaar. Hier vind je alles van fysica- en kinderspelletjes tot sport- en spionagegames. Met een gratis account kun je je vrienden uitnodigen of nieuwe vrienden maken, games spelen en zelfs aan toernooien meedoen en prijzen winnen.
 • Miniclip* heeft een unieke verzameling games, inclusief 3D- en actiegames en games voor meerdere spelers. Met apps voor handhelds kun je zelfs spelen als je je Ultrabook™ of notebook niet bij je hebt! En als je wilt weten wat de professionals spelen, ga dan naar de sectie 'Staff Picks' voor enkele van de leukste, uitdagendste en spannendste games.
 • Addicting Games* heeft maandelijks meer dan tien miljoen gebruikers, en vele ontwikkelaars wereldwijd brengen hun games hier als eerste uit. Hier vind je dan ook een uitgebreide verzameling games, waaronder de standaardcategorieën zoals actie, strategie en racen, maar ook grappige games, games voor meisjes en games die je zelf kunt maken. En dankzij de superleuke graphics en de gebruiksvriendelijke lay-out kun je je heel eenvoudig aanmelden en blijf je er wel een tijdje hangen.
 • Kongregate* biedt letterlijk duizenden gratis games, waarbij je kunt zoeken op categorie of beoordeling. Je hoeft je niet in te schrijven voor een gratis account om te kunnen spelen, maar als je dat wel doet, kun je gebruikmaken van de vele sociale functies van de site, zoals chatten met vrienden, Kongregate-badges winnen en je voortgang en overwinningen delen met andere gebruikers.
 • Game Node* is een site met duizenden gratis online games. Hoewel de interface wat ouderwets is, zijn de games leuk en up-to-date. Maak een gratis account en speel tegen je vrienden of andere Game Node-leden, houd al je scores bij en post opmerkingen over de afzonderlijke games.

 

Speel meer, win meer met Intel Inside®

Dankzij de nieuwe Intel® Core™ processors met laag voltage en hoge snelheid kun je overal online games spelen. Dankzij de draadloze mogelijkheden kun je overal verbinding maken met internet via een Wi-Fi-spot en direct gamen met je gamingvrienden. En met een nieuwe Ultrabook™ of notebook ben je verzekerd van snelle responstijden. Alles wat je doet wordt direct uitgevoerd als je op het scherm of touchpad tikt, sleept of veegt. En dat is nog lang niet alles: Dankzij de multitaskingmogelijkheden van Intel® apparaten blijf je op de hoogte van al je sociale netwerken, zelfs terwijl je games aan het spelen bent!

 

Wanneer het dus tijd is om te ontspannen en je serieus op zoek wilt naar je volgende computer, ga dan naar de Intel productzoeker om het juiste apparaat te vinden voor entertainment en je sociale en professionele activiteiten.

Meer informatie

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.