Tot kort geleden was het makkelijk als je een nieuwe computer nodig had en moest kiezen tussen een notebook en een desktop. Gaf je de voorkeur aan mobiliteit dan koos je een notebook, en waren de prestaties belangrijker voor je, dan werd het een desktop. Studenten en mobiele professionals kozen vaak voor notebooks, terwijl gamers en ontwerpers voor desktops gingen.

Gelukkig heeft de computertechnologie zich snel ontwikkeld en zijn de dagen voorbij dat je notebooks had met een beperkte accuduur en desktops met onhandige harde schijven en een wirwar aan snoeren. Tegenwoordig kun je bij het kiezen van een nieuwe computer echt uitgaan van  jouw  behoeften.

Notebook of desktop: meer keuze dan ooit tevoren

Als je van de draadloze mobiliteit en touchscreenmogelijkheden van een notebook houdt en graag snel naar favoriete sites surft tijdens een kop koffie in de koffiebar op de hoek, dan is de Ultrabook™ met Intel misschien wel het nieuwe type computer dat bij jouw leven past.

Voor diegenen die willen genieten van hun favoriete HD-films met een kwaliteit die bijna niet meer onderdoet voor een bioscoopfilm, is de nieuwe all-in-one pc een stijlvol alternatief voor de traditionele thuiscomputer. Het is een populaire keuze voor gezinnen die graag in hun vrije tijd samen online gamen of naar muziek luisteren.

Notebook of Ultrabook™

Vooruitgang op het gebied van de Intel® Core™ processors, accuduur en visuele displays hebben de prestatiemogelijkheden van notebooks aanzienlijk verbeterd. Multitasking, zoals verbonden blijven met je sociale netwerk terwijl je een verslag voor school of werk voorbereid, is sneller en efficiënter dan ooit.1

Als de spannende combinatie van een notebook en een tablet je wel wat lijkt, met inbegrip van touchscreentechnologie en een reeks display-opties van schuivend tot dubbelzijdig, dan is de Ultrabook™ convertible een aanrader.2

Notebooks en Ultrabooks™ met Intel® Core™ processors hebben:

  • Intel® Smart Connect Technologie om constant op de hoogte te blijven van e-mail en sociale netwerken.
  • Intel® Rapid Start Technologie3 om van stand-by over te schakelen op de actieve stand in minder dan 7 seconden.
  • Intel® Anti-Theft Technologie (Intel® AT)4 om je notebook of Ultrabook™ uit te schakelen als hij kwijtraakt of wordt gestolen.
  • Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT)5 om je identiteit te beschermen terwijl je aan sociale netwerken deelneemt of internet gebruikt.

Desktop of All-in-One pc

Door het nieuwe ontwerp verhuist de desktop-pc van het thuiskantoor naar de woonkamer. De draadloze capaciteit en de optie van een 27-inch beeldscherm dat aan de muur kan worden bevestigd, maken van de all-in-one pc een populaire keuze voor gezinnen die minder spullen en eenvoudige elegantie wensen. Het resultaat is meer prestaties.

Iedereen, van fanatieke gamers tot ouders die graag hun favoriete, gezinsvriendelijke programma's streamen, weten de verbeterde prestatie van de Intel® Core™ processors in desktops en all-in-one pc's te waarderen.

Kies wat bij jou past

Tegenwoordig volstaat het niet om producten te vergelijken als je moet kiezen tussen een notebook of een desktop. Belangrijker is je levensstijl. Dus neem de tijd en zet op een rijtje voor welke activiteiten op het gebied van werk, entertainment en sociale netwerken je een computer gebruikt. Je bent dan beter voorbereid om een apparaat te vinden dat bij jouw manier van leven past.

De Intel productzoeker kan je helpen beslissen of je een notebook, desktop, Ultrabook™ of tablet zoekt.

Technische tips en trucs

Hoe

Meer informatie

Voordat je koopt

Video's

Product- en prestatiegegevens

1

Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

2

Touch en converteerbaarheid zijn mogelijk niet beschikbaar op alle modellen. Raadpleeg de Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

3

De Intel® Rapid Start Technologie vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van uw systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.

4

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

5

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een systeem met Intel® Identity Protection Technologie vereist, waaronder een derde of vierde generatie Intel® Core processor, een daarvoor geschikte chipset, firmware en software en een deelnemende website. Vraag uw systeemfabrikant. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeit.