• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Vlieg van New York naar Paris met een verbeterde levensduur van je notebookaccu

De gemiddelde levensduur van een botebookaccu was vier jaar geleden iets meer dan drie uur. Maar met de nieuwste Ultrabook™ is meer dan tien uur haalbaar.

 

Waarom is dit voor jou belangrijk?

 

Je kunt urenlang actiefilms bekijken op apparaten met energiezuinige Intel® Core™ processors van de vierde generatie. Je kunt zelfs een complete Bourne filmmarathon bekijken terwijl je van New York naar Paris vliegt!

 

Minimaal energieverbruik

Eén van de oorzaken van deze verbeterde accuduur1 is dat nieuwere notebooks veel beter zijn in het behouden van hun acculading dan oudere computers, zelfs die van slechts vier jaar geleden.

 

Veel nieuwe notebooks zoals het Ultrabook™ 2 in 1 device, wat een tablet is wanneer je dat wilt en een notebook wanneer je dat nodig hebt, zijn uitgerust met solid-state drives, accus met een lange levensduur en een energiezuinig scherm—allemaal ontworpen om het energieverbruik te minimaliseren.

 

Dus of je nu van The Hunger Games of True Blood houdt, een device met een langere accuduur is cruciaal om de notebookprestaties te krijgen die jou bij kunnen houden qua werk, creativiteit en ontspanning.

 

Leuke dingen om onderweg met je notebook te doen

Heb je ooit nagedacht over alle leuke dingen die je kunt doen als je niet aan de muur vastgeketend zit door de stroomkabel van je notebook? Bekijk hoe leuk en anders het leven wordt met een device die met jou meereist!

 

 • Ga naar het strand en stream een compleet seizoen van The Voice.
 • Winkel online voor schoenen terwijl je een slok van je latte neemt bij je favoriete koffiehuis.
 • Deel meteen je skydive-video uit Brazilië met je vrienden thuis.
 • Animeer je milieubewustheids-tekenfilm vanuit de hangmat in je achtertuin.
 • Regent het op de camping? Kijk de hele dag naar de Big Bang Theory in de warmte van je tent.
 • Maak een vliegende start aan je werkmail terwijl je naar het werk forenst.

 

Hoe kun je de levensduur van je notebookaccu maximaliseren

Om het maximale uit elke notebookaccu te halen is de vuistregel om de acculading zo zuinig mogelijk te gebruiken. Dit bereik je meestal door:

 

 1. de helderheid van je scherm te verlagen,
 2. de tijd voordat het scherm dimt te verkorten en
 3. je energiebeheerschema aan te passen.

 

Windows 8* gebruikers kunnen hier meer te weten komen over het selecteren van energiebeheerschema's en antwoorden op veelgestelde vragen vinden.

 

Wist je dat…

Eenvoudige aanpassingen aan de energieinstellingen van een notebook kunnen de accuduur verlengen en zelfs je energierekening verlagen. Door het scherm iets meer te dimmen en de slaapstandinstellingen handmatig aan te passen, kun je de levensduur van de accu vaak met maar liefst 20% verlengen.

 

Meer informatie

Het is zeker de moeite waard om enkele belangrijke aanpassingen te maken, met name als je jouw Ultrabook of notebook regelmatig op accustroom gebruikt. Daarnaast, als je weet dat het tijd is voor een nieuw apparaat, waarom dan geen bezoekje brengen aan de Intel® productzoeker? Hier vind je alle nieuwste notebooks, tablets en 2 in 1 devices die gebouwd zijn met ee extra lange accuduur als uitgangspunt.

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Begin met winkelen

Winkel 2 in 1 devices >

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Gesprekken

Product- en prestatiegegevens

open

1. Accuduur wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder de systeemarchitectuur, accugrootte en energiezuinigheid van de processor. De verwijzing naar de toegenomen accuduur is gebaseerd op een vergelijking met de derde generatie Intel® Core™ (i7-3820QM) processors met vergelijkbare vierde generatie Intel® Core™ (i7) quad-core processors waarbij gebruik gemaakt wordt van de Intel referentie ontwerpen met een soortgelijke configuratie bij het uitvoeren van MobileMark* 2007. Vraag de systeemfabrikant naar informatie over de specifieke prestaties van de accu. . De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie over de accuprestaties, surf naar http://www.intel.com/.