• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Geweldige All-in-One pc's waarmee kinderen gratis online games kunnen spelen

Je hoort het voortdurend: wat worden kinderen toch snel groot. En als werkende ouder weet je maar al te goed hoe waardevol de tijd met je gezin is. Het is nu nog eenvoudiger om de ontwikkeling van je kind te stimuleren, overzien en zelfs deel te nemen aan dit proces, van de peuterspeelzaal tot aan de middelbare school.

 

Sta eens even stil bij wat alle kinderen en heel wat volwassenen leuk vinden om te doen: games spelen! Elke dag komen er meer gratis online games voor jongens en meisjes bij. Op de gamepagina van Nickelodeon* zijn games gerangschikt in een overzichtelijke inhoudsopgave. Kinderen kunnen games zoeken die zijn gebaseerd op hun favoriete tekenfilms en helden, zoals de razend populaire Power Rangers Samurai* games en het nieuwe Winx Club: Dress Me Up Too*. En met de nieuwe All-in-One pc als je geavanceerde entertainmentcenter kun je eenvoudig een deel van elke woonruimte veranderen in een veilige plaats waar iedereen gratis online games kan spelen, zonder dat dit een aanslag is op je inrichting, ruimte of portemonnee.

 

Online games voor kinderen; entertainmentcenter voor jou

Een All-in-One pc is een slimme keuze waarvan je hele gezin kan profiteren en genieten. Kies een model met een 27-inch scherm voor een beeld dat jou en je kinderen versteld zal doen staan. Voor een stijlvoller design en een efficiënter ruimtegebruik kun je zelfs een scherm aan de muur monteren.

 

Er zijn All-in-One pc's met Blu-ray* spelers, geïntegreerde HDMI* en ingebouwde tv-tuning. Als je al deze opties combineert, kun je in alle vrijheid je favoriete films in HD kijken wanneer je maar wilt, terwijl ook een gameconsole rechtstreeks op je pc is aangesloten. Daarnaast kun je sneller streamen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

 

Praktische en educatieve games

Volgens de meest recente statistieken speelt 65% van de Amerikaanse huishoudens videogames. En dit percentage stijgt nog elke dag geleidelijk. Games waren vroeger voorbehouden aan jonge volwassen mannen, maar dit verandert snel. Momenteel zijn twee op de vijf gamers vrouw. Bovendien worden online games steeds populairder op alle leeftijdsniveaus. Het maakt dus niet uit of je jongste gezinsleden zaterdagmorgen of vrijdagavond met jou Dora the Explorer* spelen of dat jij en je vrienden je favoriete bordspel spelen, zoals Scrabble*: je kunt gratis de games spelen die jij leuk vindt.

 

Heb je jonge kinderen? Dan weet je ook dat ze ooit huiswerk zullen krijgen. Met een All-in-One pc, waarop educatieve, op ervaring gebaseerde games zoals LeapFrog* kunnen worden uitgevoerd, kunnen je kinderen zich alvast voorbereiden. Laat hen Alphabet Stew* spelen voordat ze allerlei lastige woorden moeten spellen. En zie waarom rekensommen helemaal niet zo lastig zijn nadat ze Super Spin* hebben geprobeerd. Er is zelfs een gezondheidsgame, Sugar Bugs*, waarmee kinderen leren om te flossen, hun tanden te poetsen en gezond te eten.

 

De All-in-One pc: ingebouwde gezinsfuncties

Kies het model dat bij je gezin past. Naast de reeds genoemde voordelen wordt de All-in-One pc geleverd met een of meer van de volgende voorzieningen:

 

  • Een Intel® Core™ processor voor snelle, betrouwbare prestaties
  • Touchscreentechnologie voor praktische navigatie en intuïtieve bediening
  • Plug-and-play via één kabel, draadloze muis en draadloos toetsenbord
  • Ingebouwde HD-webcam en microfoon voor naadloze netwerken, games en videogesprekken
  • Geïntegreerde luidsprekers zodat je je afspeellijsten met muziek kunt beluisteren en nog intenser kunt genieten van je favoriete games
  • Foto- en videobewerking met Intel® Quick Sync Video1 en Intel® Clear Video HD Technologie1

 

Wil je dit in praktijk zien? Bekijk dan vandaag nog onze video met een overzicht van de All-in-One pc.

 

** Bron voor statistieken: Education Database Online.

Meer informatie

Ontdek all-in-one pc's

Wat is het verschil tussen een instapmodel, een topmodel en een all-in-one desktop?

Bekijk het zelf >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Voorzien van Intel® HD Graphics, Intel® Quick Sync Video, Intel® Clear Video HD Technologie  (Intel® CVT HD), Intel InTru™ 3D Technologie en Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX). Of u beschikking heeft over de voordelen van ingebouwde visuals, is afhankelijk van het specifieke computermodel dat u kiest. Vraag uw PC fabrikant of uw systeem geschikt is voor ingebouwde visuals.