• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Verkenning van de nieuwe revolutie in gratis online onderwijs

Als je tegenwoordig een online opleiding wilt volgen, kost dit je geen rib uit je lijf. Sterker nog, het hoeft je helemaal niets te kosten. Steeds meer instituten bieden mensen over de hele wereld de kans om geheel gratis online een opleiding te volgen, waarmee een revolutie op het gebied van onderwijs in gang is gezet die we nog nooit eerder hebben gezien. Om van deze fantastische mogelijkheden te kunnen profiteren, heb je een uiterst betrouwbare computer nodig. Gebruik de Intel productzoeker om te kijken welke computer het beste aansluit bij jouw online onderwijsbehoeften. Ga vervolgens online om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn om een gratis online opleiding te volgen. Hier volgen enkele aanknopingspunten om je op weg te helpen.


Waar kun je online een cursus natuurwetenschappen volgen?

Education Portal biedt diverse cursussen natuurwetenschappen in de vorm van videopresentaties. Je kunt letterlijk kiezen uit honderden video's voor je natuurwetenschappelijke opleiding, met onderwerpen als biologie, genetica, microbiologie, anatomie en fysiologie en scheikunde.


Wil je gratis een wiskundecursus aan de Harvard-universiteit volgen?

Als jij een wiskundeknobbel hebt en een goede opleiding wilt, maar niet over de financiële middelen beschikt om de opleiding te bekostigen of je niet dicht genoeg bij de campus woont waar jij de voorkeur aan geeft, biedt een online opleiding je mogelijk de snelste weg naar succes. De Harvard-universiteit biedt nu open cursussen voor verschillende vakken aan, waaronder wiskunde. Je kunt onder andere een cursus abstracte algebra en reeksen, tellen en kansberekening volgen.


Een technische opleiding aan Carnegie Mellon

Het Open Learning Initiative van de gerenommeerde universiteit van Carnegie Mellon heeft ook forse stappen gezet om mensen de mogelijkheid te bieden gratis een online opleiding te volgen. Er worden verschillende cursussen aangeboden, maar met name de cursus Engineering Statistics is aantrekkelijk voor iedereen die zijn technische opleiding wil voortzetten. Een andere bekende universiteit, Yale, biedt gratis technische cursussen aan via de cursus Frontiers of Biomedical Engineering.


Een meertalige MIT-opleiding, online en gratis

Het Massachusetts Institute of Technology (beter bekend onder de naam MIT) is een van de topuniversiteiten op het gebied van natuurwetenschappen, techniek en technologie. Dankzij de komst van online onderwijs en de inspanningen van het MIT om de taalkloof te overbruggen, kunnen ambitieuze studenten die geen Engels spreken deelnemen aan online cursussen in het traditioneel Chinees, vereenvoudigd Chinees, Spaans, Portugees, Thais, Perzisch, Turks en Koreaans.


Wie had ooit gedacht dat de aanschaf van een nieuwe computer je leven zo dramatisch zou kunnen veranderen en je ervaringen en opleidingsmogelijkheden biedt waar je anders een smak geld voor zou moeten betalen? Als je serieus op zoek wilt naar de juiste computer om je droom op een hogere opleiding in vervulling te laten gaan, bezoek je vandaag nog de Intel productzoeker.

Meer informatie

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.