• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

De beste notebooks vinden

Je wilt nu e-mails controleren en kunt niet wachten totdat je 's avonds thuis bent. Je hebt een toetsenbord nodig om een verslag te schrijven wanneer je in de bibliotheek werkt. En je wilt beslist een tv-programma op Hulu* streamen wanneer je je bij een Wi-Fi-hotspot bevindt. Gelukkig is de Intel productzoeker de snelste manier om de beste notebooks en computers met Intel Inside® te herkennen en vergelijken.

 

De beste notebooks bevatten technologie van Intel

Met een Intel® Core™ processor in je nieuwe notebook of Ultrabook™ kun je genieten van haarscherpe beelden in films, games en foto's die je bekijkt. En dankzij het lage voltage en de lange accuduur is het duidelijk waarom de beste notebooks en de nieuwe Ultrabook, waarmee het plezier van een tablet wordt gecombineerd met de prestaties van een pc, een groot verschil kunnen uitmaken in de manier waarop je werkt, studeert en contact houdt met je vrienden, waar je je ook bevindt.

 

Snel en nieuwsgierig

Als je niet zonder het allerlaatste nieuws, gefundeerde antwoorden op je vragen, en waardevolle Skype* tijd met je gezin kunt zodra je hieraan behoefte hebt, behoor je tot de snelle en nieuwsgierige mobiele generatie. De beste notebooks leveren snelle prestaties en zijn geen aanslag op je portemonnee. Houd rekening met de volgende punten als je weloverwogen wilt bepalen welk apparaat geschikt voor je is:

 

 • Prestaties – Een Intel Core processor is de motor van je nieuwe notebook of Ultrabook waarmee je naadloos kunt multitasken in sociale, zakelijke en op entertainment gerichte toepassingen. Zo kun je snel dingen voor elkaar krijgen, terwijl je ook verbonden blijft met dingen die je leuk vindt.
 • Betaalbaarheid – Een paar jaar geleden lagen geavanceerde notebooks nog vaak buiten bereik door het hoge prijskaartje. Nu betaalbaarheid een belangrijke factor is bij het design van de nieuwste notebooks en de nieuwe Ultrabook, biedt elk apparaat een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Beveiliging – Een notebook of Ultrabook is handig, maar moet ook veilig zijn. Daarom vormen Intel® Anti-Theft Technologie1 en Intel® Identity Protection Technologie2, die zijn ontworpen om zowel je computer als je persoonlijke gegevens te beschermen, een uitstekende aanvulling op elk mobiel apparaat.
 • Flexibiliteit – Omdat de Ultrabook de ervaring van een touchscreentablet combineert met een krachtige pc, is flexibiliteit geen wens meer, maar werkelijkheid. En met allerlei draai-, schuif- en kantelbare displays in een zeer dun design kun je kiezen voor zowel touchscreentechnologie als een volledig toetsenbord wanneer jij dat wilt.

 

Een verlengstuk van jezelf

Weliswaar wordt het aanbod aan notebooks met de dag groter, maar je kunt relatief eenvoudig bepalen welke bij jou past. Met je notebook of Ultrabook ben je altijd verbonden met je sociale netwerken en blijf je beroepsmatig op de hoogte. Daarnaast heb je elke dag toegang tot je persoonlijke entertainment. Onthoud dus dat je je met de Intel productzoeker het volgende kunt afvragen: Welk apparaat is een verlengstuk van mezelf?

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

2. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een systeem met Intel® Identity Protection Technologie vereist, waaronder een derde of vierde generatie Intel® Core processor, een daarvoor geschikte chipset, firmware en software en een deelnemende website. Vraag uw systeemfabrikant. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeit. Surf voor meer informatie naar http://ipt.intel.com.