• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Zeven van de beste online games die je geen cent kosten

Browser-based games zijn online games waarvoor je geen grote softwareprogramma's hoeft te downloaden. Maar browser-based games zijn daarom nog geen simplistische spelletjes. Integendeel, als je enkele van de beste online games wilt spelen, heb je een computer nodig die kan voldoen aan de eisen van de hoogwaardige graphics waaruit de games zijn opgebouwd. Begin je zoektocht bij de Intel productzoeker die je helpt om het type computer te vinden dat het beste bij je past. Als je die beslissing hebt genomen, is het tijd om een paar coole online games te gaan uitproberen die je helemaal gratis kunt spelen.

 

Begone* – Als je van first-person shooters houdt, vind je Begone het einde. Deze game bevat realistische, vloeiende beelden die een getimed vuurgevecht illustreren tussen vijandige teams. Het spel is razendsnel, en je kunt alleen of met meerdere spelers spelen. Geschikt voor spelers van 13 jaar en ouder, vanwege de grafische aard.

 

Seafight* – Heb je altijd al een piraat in de Cariben willen zijn? Je kunt nu je moed (en je zeebenen) op de proef stellen zonder een dubbeltje uit te geven en zelfs zonder nat te worden. Seafight is een MMORPG, wat staat voor 'massively multiplayer online role-playing game', en speelt zich af in een virtuele gamewereld. Het spel is geschikt voor spelers van alle leeftijden, maar omdat het een MMORPG is, verdient het aanbeveling spelers van onder de 18 jaar onder toezicht van een volwassene te laten spelen.

 

Drakensang* – Zijn zwaarden en draken helemaal jouw ding? Dan vind je Drakensang vast een topper! Het is een buitengewoon populaire gratis online game, waarin je dingen kunt doen die je maar in weinig andere games kunt doen: je eigen personage en vaardigheden aanpassen - en dat is maar goed ook als je oorlog voert tegen draken en andere angstaanjagende mythische middeleeuwse wezens. Geschikt voor spelers van 13 jaar en ouder, maar alle activiteiten van spelers onder de 18 jaar dienen onder toezicht van een volwassene plaats te vinden, aangezien de game toegang biedt tot een online community.

 

Battlestar Galactica* – Je hoeft geen fan te zijn van de razend populaire tv-serie om in deze game te duiken, hoewel je kansen wel eens groter kunnen zijn bij het navigeren door deze MMORPG. Naast de fantastische 3D-graphics, kun je tijdens het spelen ook leuke wijzigingen aanbrengen aan je ruimteschip en je wapentuig. Geschikt voor 13 jaar en ouder, met dezelfde MMORPG-aanbevelingen.

 

Slingo* – Voel je niet zo veel voor herrie schoppen en verwoesten? Er is voor elk wat wils online, zelfs voor degenen die zich liever bezighouden met minder huiveringwekkende achtervolgingen. Slingo vormt een unieke combinatie van bingo en slots, en je kunt zelfs geld winnen met op de game gebaseerde sweepstakes. Geschikt voor alle leeftijden.

 

Run Bolt Run* – Als je kinderen hebt, zijn er ook voor hen talloze gratis online games die perfect geschikt zijn voor hun ontwikkelingsniveau. Zo'n game is Run Bolt Run van Disney, waarbij het doel van het spel is om een hond, Bolt, te helpen zijn baasje Penny te redden. Bedoeld voor kinderen tot 13 jaar, maar ook bijzonder geschikt voor 'grote kinderen'!

 

Carnage Racing* – Niet elke online game is een role-playing game, en het geweldige nieuws is dat er meer dan genoeg gratis online games in arcadestijl zijn die een perfect evenwicht vormen tussen moderne technologie en ouderwets plezier. Carnage Racing is een van die games, een traditionele autoracegame met extra functies, zoals wapens en aanpasbare voertuigen. Wat ook gaaf is, is dat je deze game alleen via Facebook* kunt spelen. Op die manier mis je nooit meer een por, een vind-ik-leuk of een persoonlijk berichtje terwijl je aan het gamen bent - en je kunt bovendien je Facebook-vrienden uitdagen voor een race. Aanbevolen voor spelers van 16 jaar en ouder.

 

Voor het geval dit je nog niet was opgevallen, is de gemeenschappelijke noemer van enkele van de beste online games de hoogwaardige graphics. Wanneer je een computer gaat uitzoeken, kijk dan niet alleen naar de prijs, maar besteed ook aandacht aan het vermogen van de computer om snelle hoogwaardige games te kunnen spelen. Het laatste wat je wilt, is dat je computer gaat stotteren en sputteren als je net lekker aan het gamen bent, dus maak een verstandige keuze. Ga naar de Intel productzoeker om een keuze te maken uit de beste Ultrabooks™, All-in-One pc's en notebooks op de markt. Als je onbezorgd wilt gamen, wil je uitsluitend de beste technologie binnen handbereik hebben.

Meer informatie

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.