• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Stem af op de beste websites om muziek te downloaden

Als jouw ideale zaterdagochtend bestaat uit e-mail beantwoorden, sociale netwerken bezoeken en muziek downloaden via een Wi-Fi-hotspot, dan weet je al dat internet de grootste muziekwinkel ter wereld is. En het assortiment wordt elke dag groter dankzij de beste websites om muziek te downloaden en de beste online internetradioservices.

 

Voor degenen onder ons die graag onze favoriete artiesten en labels steunen is het natuurlijk belangrijk om op de hoogte te blijven van de meest betrouwbare opties voor het downloaden van muziek. En het is net zo belangrijk om een betrouwbare computer te hebben, met voldoende geheugen en vermogen en goede geluidsprestaties, zodat je altijd snel bij je muziek kunt en er met optimaal helder geluid van kunt genieten. Daarom is de Intel productzoeker ideaal voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe computer.

 

Nu zo veel artiesten speciale nummers beschikbaar stellen via sociale netwerksites is het vaak een goed idee om de bands die je leuk vindt te volgen op Facebook en Twitter. En als je smaak zowel top 40-hits als moeilijk te vinden internationale artiesten omvat, moet je muziekstreaming via online internetradioservices eens proberen. Goed, in beide situaties kun je iets meer tweets, e-mails en aanbiedingen krijgen dan je had verwacht. Maar met beide opties kun je wel als een van de eersten nieuwe muziek van je favoriete artiesten downloaden, dus het is zeker de moeite waard.

 

Het beste van de beste websites om muziek te downloaden

 

Muziek is zo persoonlijk dat het onmogelijk is om voor iemand anders te bepalen welke downloadsite voor die persoon het beste is. Maar vanwege de grootte van hun muziekbibliotheek, hun gebruiksgemak en hun interessante extra functies is het iedereen zeker aan te raden de volgende websites eens te bezoeken:

 

 • iTunes Music Store* heeft een muziekbibliotheek van meer dan acht miljoen nummers. De site wordt regelmatig geprezen om het uitgebreide aanbod aan titels en genres, en alle hier verkrijgbare muziek is sinds kort DRM-vrij (wat betekent dat er geen beperkende digitale rechten in gekochte nummers zijn verwerkt).
 • Amazon MP3* was de eerste website waar je muziek kunt downloaden die afspraken maakte met de vier populairste muzieklabels, dus geen wonder dat hun muziekbibliotheek snel groeit. De site biedt ook zeker waar voor je geld, want veel nummers kosten minder dan één dollar.
 • Zune Marketplace* biedt de mogelijkheid om eenmalig nummers te downloaden, maar heeft ook een abonnementsoptie waarmee je net zoveel nummers kunt downloaden als je maar wilt.
 • Free Music Archive biedt precies wat de naam al doet vermoeden. De website beschikt over een enorme muziekbibliotheek vol gratis nummers. Je vindt hier misschien niet de populairste hits, maar je vindt zeker wat van je gading als je door de eclectische mix van nummers en artiesten bladert.
 • Last.fm* behoort tot een nieuwe generatie van websites voor gratis online internetradio. Hoe meer je luistert, hoe beter de muziek op jouw smaak wordt afgestemd. De website biedt gratis downloads en laat je automatisch nieuwe nummers horen in de genres die je leuk vindt.

 

Intel® producten zijn een hit bij muziekliefhebbers

 

Met zo veel keuze in online muziek en entertainment is het fijn om te weten dat de Intel productzoeker jouw ideale computer voor je kan vinden, gewoon aan de hand van jouw interesses.

Meer informatie

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.