• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

De vijf beste web sites met online films

Ben jij zo'n filmfanaat dat je overal en altijd films wilt kunnen kijken? Dan heb je geluk. Er zijn letterlijk tientallen filmsites die voldoende inhoud bevatten om je een tijdje zoet te houden. Maar eerst moet je ervoor zorgen dat je technologie voldoet aan de vereisten voor snelle videostreams. Om de notebook of tablet te bemachtigen die voldoet aan de hoogwaardige kijkervaring die jij voor onderweg eist, kun je de Intel productzoeker gebruiken. Bekijk vervolgens de onderstaande filmsites voor toegang tot letterlijk duizenden films die je kunt streamen.

 

 • Netflix*: Netflix is de standaardondersteuning voor alle online streaming filmservices. Netflix heeft de handleiding geschreven voor de levering van high-definition entertainment via de glasvezelkabel. Netflix biedt als pionier waar alles begon een voortdurend groeiende bibliotheek met duizenden films waarvoor je per maand slechts een fractie van het bedrag betaalt dat je elders voor de afzonderlijke films zou betalen. Netflix biedt ook programma's die speciaal voor Netflix zijn gemaakt en ze hebben plannen om dit aanbod verder uit te breiden.
 • Crackle*: Als je graag gratis films kijkt en het niet erg vindt dat er tussendoor commercials worden getoond, moet je zeker eens op de filmsite van Crackle kijken. Je kunt hier niet alleen gratis ongecensureerde films kijken, het is ook een plaats waar je je favoriete tv-programma's kunt bekijken en waar je originele inhoud kunt bekijken die alleen beschikbaar is via Crackle.
 • YouTube*: YouTube is al jaren dé gratis hostsite voor allerhande video-inhoud, van amateurvideo's tot professionele video's. Maar het was tot voor kort nooit een goede plaats om auteursrechtelijk beschermde films te bekijken. Naast de talloze video's met katten, kun je tegenwoordig ook on-demand films via YouTube huren en streamen. Bovendien kun je ook een digitale kopie van een film kopen.
 • Hulu*: Hulu stond aanvankelijk met name bekend om de enorme keus aan streams van tv-programma's. Het bedrijf richt zich de laatste tijd net als andere websites echter ook steeds meer op de filmfanaat en heeft in dat opzicht een flinke inhaalslag gemaakt. Het bedrijf heeft ook op technologisch gebied enorme stappen gemaakt om ervoor te zorgen dat Hulu op elk denkbaar platform kan worden gebruikt, van desktops tot tablets tot smartphones. Als je optimaal gebruik van Hulu wilt maken, moet je je aanmelden voor Hulu Plus. Hier betaal je maandelijks een klein bedrag aan abonnementskosten voor.
 • iTunes*: Hoewel menigeen dit programma al gebruikt voor toegang tot hun digitale media, is iTunes ook een uitstekend keuze. Het platform biedt een grote bibliotheek films, die je meteen kunt kopen en downloaden. Hoewel het een Apple-platform is, kan iTunes worden gebruikt op elk device, ongeacht het besturingssysteem, van iOS* tot Windows*.

Meer informatie

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.