• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

De beste Facebook* games worden nog beter

Als je meer dan een uur achtereen op Facebook* zit, dan heb je meer dan waarschijnlijk je vrienden al gepord en enkele van de beste Facebook games met ze gespeeld. Schrik niet. Je hoeft echt niet op te biechten dat je een fan bent van Bubble Witch Saga*. En wat dan nog? Je bent niet de enige die verslingerd is aan de explosief groeiende social games!


Nu er bijna een miljard Facebook gebruikers zijn, speelden er vorig jaar driehonderd miljoen mensen Facebook games. Dat is een stijging van vijfendertig miljoen ten opzichte van het jaar daarvoor! Dus als het tijd is voor een snellere computer om verbonden te blijven met iedereen die je absoluut moet verslaan in een potje Diamond Dash*, dan is het het eenvoudigst om met de Intel productzoeker te shoppen naar een notebook, All-in-One pc of de nieuwe Ultrabook™, die het gemak van een tablet combineert met de prestaties van een notebook. En aangezien al deze apparaten zijn voorzien van de nieuwe Intel® Core™ processors kun je Facebook games spelen met verbeterde visuals, uitstekende prestaties en razendsnelle opstarttijden.


Het beste van de beste Facebook games

Geen enkele lijst met de beste Facebook games is ooit compleet, omdat de voorkeur van gamers binnen een dag kan veranderen. Hieronder een aantal gratis Facebook games die massa's mensen over de hele wereld nu aan het spelen zijn.


 • Words with Friends* is een hit als sociale variant van Scrabble*. Je mag 20 games tegelijkertijd spelen tegen zowel je Facebook vrienden als anderen. Met de interne chatfunctie is het kletsen soms net zo leuk als het spel.
 • Texas HoldEm Poker* is, volgens de maker Zynga*, het grootste gratis pokerspel ter wereld. Maar met de aantrekkelijke, geanimeerde pokerdames, een cadeauwinkel en aanpasbare stoelen aan de pokertafel, is het makkelijk om echt geld uit te geven in dit wereldwijde kaartspel.
 • Farmville 2*, net als zijn voorganger die het gamingzaadje op Facebook plantte, is de landbouwkundige variant van Sim City*. Dus ploeg, plant en oogst om punten te verdienen en een volgend niveau te bereiken. Zorg dat je op tijd bent voor de boerenmarkt!
 • Bubble Witch Saga* begint makkelijk, maar wordt steeds uitdagender totdat de minder fanatieken afhaken. Het doel is om luchtbellen kapot te schieten. Deze vallen op spinnen en verhogen je score, zodat je naar een hoger niveau gaat. Met meer dan honderdvijftig levels en een kaart die je voortgang bijhoudt, is dit een droom die uitkomt voor elke puzzelfan.
 • SongPop* is voor muziekkenners. Hier kunnen zij aan hun online vrienden laten zien hoeveel weetjes over lang vervlogen hits hun brein kan oplepelen.
 • Bejeweled Blitz* noemt zichzelf terecht het spel van één minuut voor eindeloos plezier. Binnen 60 seconden moeten spelers bepaalde edelstenen combineren en laten ontploffen om iets heel kostbaars te bereiken: een plek in het klassement!


Intel houdt je verbonden met de beste Facebook games

Of het nu een kaart-, woord-, weetjes- of actiegame is, er zijn meer dan genoeg Facebook games voor een vriendschappelijk potje tussen jou en je vrienden. En als je niet kunt wachten om aan de winnende hand te zijn, ga dan vandaag nog naar de Intel productzoeker om een nieuwe computer te zoeken die speciaal voor jouw wensen is ontworpen.

Meer informatie

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.