• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Een nieuwe computer zoeken die aan jouw wensen voldoet

    Je weet dat er een groot verschil is tussen merkloze kleding en merkkleding. De goedkope, merkloze kleding heeft doorgaans niet dezelfde kwaliteit en de perfecte pasvorm als merkkleding. Als je tot voor kort een nieuwe computer wilde kopen, bevond je je min of meer in hetzelfde lastige parket. Er waren budgetvriendelijke computers met beperkte prestaties en een beperkt geheugen. En er waren topcomputers waarbij je betaalt voor ingebouwde opties die je mogelijk nooit zou gebruiken. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Als je tegenwoordig een nieuwe computer wilt kopen, heb je het geluk dat er nu redelijk geprijsde devices beschikbaar zijn die passen bij jouw levensstijl. Ga naar de Intel productzoeker om het systeem te kiezen dat het best bij jou past of schaf vandaag nog een nieuwe Ultrabook™ aan, de nieuwste computer waar iedereen het over heeft.

 

De nieuwe 2-in-1 computer: De convertible Ultrabook™

De convertible Ultrabook™ beschikt over de beste prestatie-eigenschappen van een notebook en combineert deze met de flexibiliteit van een tablet met touchscreen. Bovendien kun je kiezen uit diverse modellen met displays die je kunt kantelen, draaien en schuiven.1

 

Als je wilt weten of de Ultrabook™ de juiste keuze voor jou is, bekijk dan een demonstratie. De volgende video's geven je een goede indruk:

 

 • Touchscreenbediening: dankzij de touchscreentechnologie kun je tikken, slepen, en knijpen om door je foto's, gegevens en je favoriete websites te bladeren.
 • Twee devices in één: zie hoe je het display van de Ultrabook™ kantelt, schuift en draait voor een ongekende mobiliteit.
 • Ultrabook™ prestaties: de convertible Ultrabook™ is voorzien van een Intel® Core™ processor en levert fantastische visuals en prestaties met een extra lange accuduur.
 • Ultrasnel: meer informatie over de Intel® Rapid Start Technologie2 die de opstarttijd met seconden reduceert.
 • Beter beveiligd: de wetenschap dat jij en je Ultrabook™-systeem worden beschermd door de Intel® Anti-Theft Technologie (Intel® AT)3 en Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT)3 geeft je een veilig gevoel.

 

Een nieuwe computer zoeken

Als jij op zaterdag graag een heerlijk bakje koffie drinkt in het wifi-café bij jou in de buurt, terwijl je ondertussen je e-mail en sociale netwerken controleert en ook nog eens aan een essay voor je online cursus werkt, is een notebook met het gemak van een draagbaar device of een convertible Ultrabook™ met touchscreentechnologie wellicht het ideale device voor jou.

 

Een nieuwe standaard qua ontwerp en prestaties: De all-in-one pc

Als je echter de voorkeur geeft aan een monitor aan de muur met fantastische visuals die deel uitmaken van een nieuw ontworpen ruimtebesparende computer, dan is de all-in-one pc wellicht jouw stijlvolle combinatie van een entertainmentcenter en werkstation.

 

En omdat niemand van rommel houdt, gaat het stijlvolle ontwerp van de all-in-one pc niet ten koste van de prestaties. Met een draadloos toetsenbord en een draadloze muis, één plug-and-play kabel en een plat beeldscherm biedt de all-in-one pc je een compleet game- en mediacenter met het geheugen en de snelheid van een desktopcomputer.

 

Met de Intel productzoeker kun je allerlei nieuwe computers met Intel Inside® zoeken. De tool is zeer gebruiksvriendelijk en helpt je om te bepalen welke computer het beste bij jou levensstijl past.

Klaar voor een upgrade?

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Touch en converteerbaarheid zijn mogelijk niet beschikbaar op alle modellen. Raadpleeg de Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. De Intel® Rapid Start Technologie vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van uw systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.

3. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.