• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Interessante dingen die je met je notebook kunt doen

Iedereen weet dat notebooks geweldig zijn voor huiswerk of om met de Wi-Fi van het locale café je e-mail te lezen. Maar onthoud: er zijn allerlei andere coole dingen die je kunt doen met een notebook of Ultrabook™ 2 in 1 device, van het maken van je eigen muziekmix en je favoriete DJs bespreken met je vrienden over de hele wereld, tot het maken van knipsels of een online fotoalbum voor je ouders' 25-jarig huwelijksjubileum. Bereid je voor op plezier!

 

Draagbaarheid en accuduur - doe wat je ook doet onderweg

De draagbaarheid van je notebook is waarschijnlijk één van de redenen waarom je heb aangeschaft hebt. Je kunt je werk, huiswerk of hobby's overal mee naartoe nemen. Als je enige vrije tijd je lunchpauze is, maar het kost 20 minuten om naar het winkelcentrum te rijden, kun je met je notebook naar een plaatselijk boetiekje gaan en online die schoenen aanschaffen waar je al weken van droomt. Als je sinds kort fanatiek bergbeklimmer bent en je wilt lid worden van een club met soortgenoten kun je je notebook gebruiken om een klimhal in de buurt te zoeken. Als je verslaafd bent aan online gamen maar niet de hele dag binnen opgesloten wil zitten, zoek dan een rustig plekje in het park op waar je je vrienden kunt verslaan in Candy Crush Saga. Ben je bezig met een levensgrote animetekening, maar ga je een weekendje weg? Upload de foto eenvoudigweg naar de cloud en je kunt er altijd bij wanneer je in een creatieve bui bent.

 

Verplaats en deel bestanden

Nog iets cools wat je met je notebook kunt doen is bestanden tussen verschillende apparaten delen. Volg onze eenvoudige instructies, en je kunt je muziekbibliotheek, filmcollectie en vakantiefoto's vanaf je notebook, 2 in 1, tablet of smartphone openen. Door bestanden te verplaatsen is al je data altijd beschikbaar, en je kunt zelfs je favorieten delen met je vrienden!

 

Muziek streamen

Met een nieuwe notebook of 2 in 1 is het streamen van muziek niet langer een frustrerend proces van wachten tot files bufferen. Maak een verbinding met je favoriete online radiostation of zelfs je muziekbibliotheek van thuis en geniet van youw muziek zonder storingen, ruis of verbroken verbindingen.

 

Een film kijken

Gebruik je notebook om DVDs af te spelen, streaming video's online te bekijken of zelfs om in te loggen op je Netflix* or Hulu* account voor films!

 

Tv-programma's streamen

Met een internetverbinding kun je tv streamen en je favoriete shows bekijken met Hulu*, Youtube*, Vimeo* of welke andere websites dan ook. Je kunt ook veel tv-programma's rechtstreeks via de bron bekijken, zoals de website van het tv-netwerk.

 

Online cursussen

Er zijn tegenwoordig allerlei online cursussen beschikbaar, van gratis avondscholing bij universiteiten tot praktische persoonlijke trainingscursussen van fitnessclubs.

 

Kom erachter hoe leuk het leven kan zijn

Bezoek nu je al deze coole dingen weet om met je notebook te doen vandaag nog de Intel® productzoeker om te leren, te winkelen en te vergelijken.

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Ultrabook™ huisgenoot

Al het andere lijkt opeens ouderwets.

Nu bekijken >

Winkel voor een Ultrabook™

 • ASUS TAICHI*

  Het biedt de prestaties van een notebook wanneer je het nodig hebt en het gemak van een tablet wanneer het kan, en is geschikt voor dual displays.

 • Dell XPS* 12

  Half notebook. Half tablet. Deze touch 12" convertible notebook combineert de fun van een Windows 8 touch tablet met de kracht en de productiviteit van een Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Werk in de notebook stand. Blijf op de hoogte in de tablet stand. Laat je concurrenten zien wat je in huis hebt in de tent stand. En je brengt het beste uit jezelf naar voren in de stand mode.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Het beste van twee werelden: een full HD notebook en een touchscreen tablet. Alles in een compact, mobiel design dat altijd voor je klaar staat.

 • Acer Aspire S7*

  Acer's slankste en lichtste touch Ultrabook. Deze computer helpt je kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had.