• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Android* of Windows* 8 tablets met Intel Inside®

Ontdek tablets met Intel Inside®

Android* of Windows* 8 tablets met Intel Inside® maken bliksemsnel browsen mogelijk en bieden een bijzonder lange accuduur om jou en je leven bij te kunnen houden.

Een paar leest buiten op een tablet

Alle content, altijd beschikbaar

Dankzij de slimme multitasking eigenschappen die rechtstreeks op de processor zijn gebouwd, 1 kun je moeiteloos schakelen tussen een e-book, je favoriete online magazine en een presentatie. Alles wat je maar wilt lezen is direct beschikbaar—hier, daar en overal.

Van 3D naar HD

Van 3D naar HD

Werk als het even rustig is—zelfs wanneer je onderweg bent. Ontspan met je tablet en geniet van 1080p HD films, maak je eigen HD-kwaliteit video's, of ontsnap aan de werkelijkheid met realistische 3D gaming.

Man speelt gitaar op een tablet

Luister naar muziek. En speel mee.

Stel je voor om in je vrije tijd gitaarlessen te nemen. Nieuwe op Intel-gebaseerde tablets bieden je korte laadtijden voor web en apps en de snelle reacties die jij nodig hebt. Maak wat tijd vrij in je agenda, hou bladmuziek bij de hand en speel mee met de nummers in je muziekbibliotheek of de lesvideo's op YouTube.

Vrouw gebruikt tablet voor videochat

Uitgebreide, realistische ervaringen

De ingebouwde camera van een tablet doet meer dan het moment vastleggen. Het legt je geschiedenis vast. En met een HD camera kun je alle belangrijke momenten vastleggen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Bovendien kun je in realtime chatten met familie en vrienden.

Vrouw leest een kaart op een tablet tijdens een wandeling

Lange accuduur

Een bijzonder lange accuduur en GPS zorgen dat je je bestemming bereikt, kunt delen waar je geweest bent, en optimaal van je omgeving kunt genieten. Geotag je foto's, ga naar Facebook en gebruik locatie-gebaseerde apps om dichtbijzijnde winkels, restaurants, evenementen en nog veel meer te ontdekken.

Iemand zoekt tijdens het koken een recept op een tablet op

Prestaties voor elk project

Laten we zeggen dat koken je hobby is. Een tablet zorgt voor snel internetten, snel apps laden en moeiteloze multitasking,1 waardoor je snel een recept op het internet kunt vinden, een boodschappenlijstje samen kunt stellen en een stap-voor-stap kookvideo kunt volgen. Zeg maar hallo tegen je nieuwe keukenhulpje.

Tablets met Intel Inside®

Zoek de tablet die bij jou past

Een 2 in 1 Ultrabook™ is een tablet als je het wilt en een notebook als je er een nodig hebt

  • Geen compromissen

    Nu hoef je niet meer te kiezen. Werk en ontspan op één geweldig device.

  • Volwaardige prestaties

    Ga voor Intel-waardige prestaties, een bijzonder lange accuduur, en de kracht van een notebook met de vrijheid van een tablet.

  • Volledig draagbaar

    Luister, kijk, ontspan, en werk terwijl je onderweg bent. Een 2 in 1 met Intel Inside® doet alles wat jij wilt.

  • Meer weten

Gesprekken

Product- en prestatiegegevens

open

1. Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html