De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

De krachtige prestaties van Intel® voor Android* tablets

Kies voor Android* tablets met de krachtige prestaties van Intel – luister, kijk, ontspan en werk terwijl je onderweg bent.

Met een krachtige Intel® processor beschik je over alle prestaties, flexibiliteit en snelheid die je van je Android* tablet verwacht. En met de beschikbare 64-bit processor, geïntegreerde beveiliging1 en uitzonderlijke accuduur kun je altijd op de prestaties van je tablet rekenen. Alleen met Intel. Look Inside.™

Al je content

Geavanceerde multitasking-technologie die in de Intel® processors is geïntegreerd zorgt ervoor dat je moeiteloos wisselt tussen je favoriete blog, een e-book of een online magazine. Nooit meer wachten: doe alles wat je wilt tegelijkertijd.

Bekijk, fotografeer en film—in HD

Jouw stijlvolle, slanke tablet met Intel Inside® speelt 1080p HD films af voor ultiem kijkplezier, terwijl je met de geïntegreerde camera video's en foto's van hoge kwaliteit maakt. En door met de videochat-functie in real-time met vrienden en familie te communiceren, blijven de mensen die voor jou belangrijk zijn altijd dichtbij.

Zoek de tablet die bij jou past


Shoppen voor tablets

Intel® productzoeker


Wat is het verschil tussen een standaard tablet en een topkwaliteit tablet? Gebruik de Intel® productzoeker om dat te begrijpen.

Zoek een tablet met Intel Inside®

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.