• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Creeër, ontspan en inspireer met Intel-waardige prestaties

Nu in een Windows* 8 tablet met een Intel® Core™ processor

Ervaar het verschil met een Intel® Core™ processor van de vierde generatie

Haal het meeste uit je Windows* 8 ervaring met spetterende visuals en moeiteloze compatibiliteit. Al je programma's, applicaties en devices werken moeiteloos samen. Daarnaast biedt een aantal ingebouwde beveiligingsfuncties extra bescherming tegen malware.

Alles werkt moeiteloos samen

Alles werkt moeiteloos samen

Alleen een Windows* 8 tablet met een Intel® processor ondersteunt traditionele pc software met volledige eigenschappen en functionaliteit. Het is niet nodig om extra software of hardware aan te schaffen. En je bespaart tijd tijdens het verplaatsen van informatie—Thunderbolt™ technologie op tablets die op Intel Core processors gebaseerd zijn biedt bliksemsnelle datatransfer tussen je devices.

Ongelofelijke prestaties

Intel-waardige prestaties

Tablets met Intel Core processors bieden Intel-waardige prestaties. Binnen enkele seconden van nul tot gereed met Intel® Rapid Start Technology. Extra GHz op commando voor een automatische snelheidsboost wanneer je die nodig hebt met Intel® Turbo Boost Technology 2.0.1 Schakel vloeiend tussen verschillende apps met Intel® Hyper-Threading Technology. En met op Intel-gebaseerde tablets kun je zelfs onderweg multitasken.2

Sensationele visuals

Krachtige en spetterende beelden     

Ingebouwde visuele verbeteringen3 zorgen voor een vloeiende, moeiteloze en sensationele beleving op je tablet. Iris™ Graphics bieden oogstrelende avonturen—geen extra grafische kaart nodig. Geniet van allerlei soorten ontspanning, van 3D games tot HD films. Creeër en deel foto's in een oogwenk. En stream foto's, ontspanning en websites draadloos.

Een 2 in 1 Ultrabook™ is een tablet als je het wilt en een notebook als je er een nodig hebt

  • Geen compromissen

    Nu hoef je niet meer te kiezen. Werk en ontspan op één geweldig device.

  • Volwaardige prestaties

    Ga voor Intel-waardige prestaties, een bijzonder lange accuduur, en de kracht van een notebook met de vrijheid van een tablet.

  • Volledig draagbaar

    Luister, kijk, ontspan, en werk terwijl je onderweg bent. Een 2 in 1 met Intel Inside® doet alles wat jij wilt.

  • Meer weten

Product- en prestatiegegevens

open

1. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

2. Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html

3. Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.