De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Creeër, ontspan en inspireer met de krachtige prestaties van Intel

Nu in een Windows* 8 tablet met een Intel® Core™ processor

Ervaar het verschil met een Intel® Core™ processor van de vierde generatie

Haal het meeste uit je Windows* 8 ervaring met spetterende visuals en moeiteloze compatibiliteit. Al je programma's, applicaties en devices werken moeiteloos samen. Daarnaast biedt een aantal ingebouwde beveiligingsfuncties extra bescherming tegen malware.

Alles werkt moeiteloos samen

Alleen een Windows* 8 tablet met een Intel® processor ondersteunt traditionele pc software met volledige eigenschappen en functionaliteit. Het is niet nodig om extra software of hardware aan te schaffen. En je bespaart tijd tijdens het verplaatsen van informatie—Thunderbolt™ technologie op tablets met een Intel® Core™ processors maakt razendsnelle datatransfer tussen je devices mogelijk.

De krachtige prestaties van Intel

Tablets met Intel® Core™ processors bieden de krachtige prestaties van Intel. Binnen enkele seconden van nul tot gereed met Intel® Rapid Start Technology. Extra GHz op commando voor een automatische snelheidsboost wanneer je die nodig hebt met Intel® Turbo Boost Technology 2,0.1 Schakel vloeiend tussen verschillende apps met Intel® Hyper-Threading Technology. En met op Intel®-gebaseerde tablets kun je zelfs onderweg multitasken.2

Krachtige en levendige beeldweergave     

Ingebouwde visuele verbeteringen3 zorgen voor een vloeiende, moeiteloze en sensationele beleving op je tablet. Iris™ graphics biedt oogstrelende avonturen—geen extra grafische kaart nodig. Ervaar een groot assortiment aan entertainment, van 3D games tot HD films. Creeër en deel foto's in een oogwenk. En stream foto's, ontspanning en websites draadloos.

Zoek de tablet die bij jou past


Shoppen voor tablets

2 in 1 devices

Een tablet wanneer je dat wilt; een notebook wanneer dat nodig is.

Meer weten

Geen compromissen

Nu hoef je niet meer te kiezen. Werk en ontspan op één geweldig device.

Volwaardige prestaties

Ga voor de krachtige prestaties van Intel, een bijzonder lange accuduur, en de kracht van een notebook met de vrijheid van een tablet.

Volledig draagbaar

Luister, kijk, ontspan, en werk terwijl je onderweg bent. Een 2 in 1 met Intel Inside® doet alles wat jij wilt.

Intel® productzoeker


Wat is het verschil tussen een standaard tablet en een topkwaliteit tablet? Gebruik de Intel® productzoeker om dat te begrijpen.

Zoek een tablet met Intel Inside®

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

2

Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html

3

Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.