De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Razendsnelle tablets met Intel® Atom™ processors bieden een uitzonderlijke accuduur

Kies voor Android* en Windows* 8 tablets voorzien van Intel® Atom™ processors

Voor alles wat je wilt doen- van het volgen van je vrienden tot het bekijken van HD films of gamen—met een tablet met een Intel® Atom™ inside gaat het snel en moeiteloos.

Reis licht zonder aan kracht in te boeten

Met een dunne, lichte Android* of Windows* 8 tablet met een Intel® Atom™ processor kun je op hoge snelheid internetten, HD films afspelen en moeiteloos tussen supersnelle apps schakelen. Waar je ook bent, geniet van een assortiment aan bijzondere en altijd beschikbare ervaringen.

Uitstekende accuduur

Een tablet met een Intel® Atom™ processor beschikt over de kracht om jou bij te houden. Luister naar muziek, bekijk films en game onderweg—zonder je zorgen te maken over accuduur.

Uitgebreide mediabeleving

Creeër en deel video's van superieure kwaliteit met supervloeiende playback. Geniet nog meer van gamen dankzij de volledig geïntegreerde graphics engine die zorgt voor een ongelofelijke 3D weergave en een geweldig reactievermogen. Maak foto's met de geïntegreerde 8-MP camera. En dankzij de uitstekende HD kwaliteit is je mediabeleving realistischer en robuuster dan ooit.

Je hebt een keuze: Windows* 8 of Android*

Haal het meeste uit je Windows* 8 ervaring met compatibiliteit, de flexibiliteit om apps van derden te gebruiken en de mogelijkheid om devices te wisselen wanneer je dat wilt. Of kies voor een Android* tablet om je favoriete apps op verschillende devices te synchroniseren. Windows 8 of Android—de keuze is aan jou.

Zoek de tablet die bij jou past


Shoppen voor tablets

2 in 1 devices

Een tablet wanneer je dat wilt; een notebook wanneer dat nodig is.

Meer weten

Geen compromissen

Nu hoef je niet meer te kiezen. Werk en ontspan op één geweldig device.

Volwaardige prestaties

Ga voor de krachtige prestaties van Intel, een bijzonder lange accuduur, en de kracht van een notebook met de vrijheid van een tablet.

Volledig draagbaar

Luister, kijk, ontspan, en werk terwijl je onderweg bent. Een 2 in 1 met Intel Inside® doet alles wat jij wilt.

Intel® productzoeker


Wat is het verschil tussen een standaard tablet en een topkwaliteit tablet? Gebruik de Intel® productzoeker om dat te begrijpen.

Zoek een tablet met Intel Inside®

Gerelateerde video's