Tablets met Intel Inside®

Een tablet die net zo snel is als jij

Meer weten >

Acer Iconia A1-840

Acer Iconia One 7 (B1-750)

Acer Iconia* One 7

Asus MeMO Pad 181C

ASUS Transformer Pad* TF103C

Kurio Tab

Lenovo Yoga Tablet 2 (10")

1 Hiervoor is een systeem met Intel® Hyper-Threading technologie vereist. Raadpleeg de computerfabrikant. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Niet beschikbaar op alle Intel® processors. Ga naar http://www.intel.nl/go/ht voor meer informatie, bijvoorbeeld welke processors de Intel HT-technologie ondersteunen.

2 Een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie is vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de computerfabrikant. Prestaties zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl/go/turbo.

3 De ingebouwde visuals zijn niet op alle computers ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Vraag de computerfabrikant om meer informatie. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl/go/biv.

4 Voor Intel® Advanced Encryption Standard-New Instructions (Intel® AES-NI) is een computersysteem vereist met een processor die geschikt is voor Intel® AES-NI, tevens is software nodig om de instructies in de juiste volgorde uit te voeren. AES-NI is beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de computerfabrikant voor informatie beschikbaarheid. Bezoek http://www.intel.nl/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/advanced-encryption-standard--aes-/data-protection-aes-generaltechnology.html voor meer informatie.

Back to top