Een Ultrabook™ 2 in 1, hét device van het moment

Dankzij de Intel-prestaties is de Ultrabook™ 2 in 1 meer dan een tablet, meer dan een notebook—het is allebei, in één device.

Bekijk de video's en ervaar het verschil dat Ultrabook™ maakt.
Ultrabook™: een tablet wanneer je dat wilt,
een notebook wanneer je die nodig hebt.

Waarom genoegen nemen met de pc die je hebt, als een Ultrabook™ zo veel meer te bieden heeft? Converteren, aanraken, en supersnel starten. Multitask de hele dag door met supersnelle prestaties, in een oogwenk toegang tot bestanden, de hele dag werken.. en zorgeloos gebruiken dankzij de geïntegreerde beveiligingsfuncties.


Een tablet wanneer je dat wilt, een notebook
wanneer je die nodig hebt.

Kun je niet kiezen tussen een tablet en een notebook? Het is niet nodig. Ervaar Intel-prestaties en veelzijdig gebruik met een Ultrabook™ 2 in 1: de bewegingsvrijheid van een tablet gecombineerd met de kracht van een notebook. Om van werken naar ontspannen te gaan is een kwestie van losmaken, omklappen of schuiven.


Werk met volledige versies van geavanceerde foto- en videobewerkingssoftware, gebruik populaire programma's om je werk mee te doen, geniet van je favoriete media-toepassingen, sync je MP3 devices en playlists, en nog veel meer. . Ultrabook™ is ook volledig compatibel met bestaande Windows*-gebaseerde toepassingen en heel veel randapparaten.

Voel de sensatie van de Ultrabook™.

De Ultrabook™ met touchscreen1 biedt sensationele graphics en de ultieme precisie en controle. Omdat je op meerdere manieren op je 2 in 1 device kunt werken, is het mogelijk om te typen wanneer je moet werken, en touch te gebruiken wanneer je wil ontspannen. Het enige dat je hoeft te doen is om te schakelen van een volledig functionerende pc naar een tablet en je kunt gamen, films bekijken en nog veel meer.

Ervaar de kracht
van Ultrabook™.

Een Ultrabook™ houdt je gemakkelijk bij, dankzij de Intel® Core™ processor3 die zorgt voor Intel-waardige prestaties.


Je kunt zorgeloos genieten van soepele beelden bij films, foto's en games De Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 4 levert extra snelheid en met Windows* 8 heb je de compatibiliteit, kracht en flexibiliteit om alles te doen wat je wilt. Alles werkt gewoon met een Ultrabook™.

Snelle reacties en meteen gebruiksklaar.

Nooit meer lang wachten—met een Ultrabook™, heb je sneller toegang tot de bestanden en toepassingen die je het meeste gebruikt.5 En wanneer je Ultrabook™ uit slaapstand komt, springt hij in minder dan 3 seconden,2,6 van standby naar gebruiksklaar, zodat je in een oogwenk weer verder kunt gaan.

Het compromisloze device.

Je hoeft niet meer te kiezen tussen kracht, draagbaarheid, een lange accuduur of vormgeving. Een Ultrabook™ is een stijlvol, multifunctioneel device voor overal en altijd dat de beste eigenschappen combineert—en daarnaast nog toepassingen ondersteund, beschikt over meerdere bedienings- en multitaskingmogelijkheden. Omdat je een machine nodig die net zo goed presteert als hij er uitziet.

Ingebouwde veiligheid.7

Geniet van een beter beveiligde computerervaring. Jouw Ultrabook™ biedt meer gemoedsrust vanaf het opstarten van het systeem en levert snellere data encryptie om jouw informatie beter te beveiligen zonder jou te vertragen.7


Intel beveiligingstechnologieën

Disclaimers

1 Ultrabook™ producten zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Bepaalde modellen zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Informeer bij de Ultrabook™ fabrikant.

2 Voor Intel® Rapid Start Technologie zijn een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid State Drive (SSD) nodig. Afhankelijk van de systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie.

3 De ingebouwde visuals zijn niet op alle computers ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Vraag de computerfabrikant om meer informatie. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.com/go/biv.

4 Een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie is vereist. Intel Turbo Boost Technology en Intel Turbo Boost Technology 2.0 zijn alleen beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de computerfabrikant. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.com/go/turbo.

5 Voor Intel® Smart Response technologie is een Intel® Core™ processor vereist, een specifieke Intel® chipset, Intel® Rapid Storage technologie software versie 12.5 of hoger, een solid-state hybride drive met een minimale capaciteit van16 GB en ondersteuning voor SATA-I/O hybride informatie-eigenschappen. Afhankelijk van de systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie.

6 De resultaten zijn gebaseerd op interne Intel® analyses en worden slechts ter informatie verstrekt. Verschillen in de systeemhardware, het softwareontwerp of de -configuratie kunnen de daadwerkelijke prestaties beïnvloeden.

7 Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en/of software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.