• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Safaricom Yolo* smartphone met Intel Inside®

De Yolo* smartphone biedt prestaties voor een betaalbare prijs voor first-time gebruikers en prijsbewuste consumenten. De Intel® Atom™ processor beschikt over geavanceerde multitaskingmogelijkheden waarmee gebruikers in een oogwenk kostbare herinneringen vastleggen en kunnen genieten van volwaardige entertainmentmogelijkheden- terwijl ze genieten van de gemoedsrust die McAfee Mobile Security* software ze biedt.

Safaricom Yolo

High-performance processor

Ervaar vloeiende en snel reagerende prestaties met een Intel® Atom™ processor Z2420 voorzien van Intel® Hyper-Threading Technologie die snelheden tot 1.2 GHz kan behalen met geavanceerd multitasken.

Instante herinneringen

Maak en deel 1080p HD video, of leg tot 7 foto's per seconde vast—met 5-megapixel kwalitieit—als de burst modus aanstaat terwijl gebruik gemaakt wordt van geluidsreductie en digitale video stabilisatie.

Entertainment

Geniet van FM radio, realistische gameplay en een superscherpe online beleving, dankzij de high-quality graphics engine en een 3.5-inch touch screen display.

Gemoedsrust

De handset kan ook ingeschakeld worden met McAfee Mobile Security* software, waardoor consumenten niet alleen profiteren van extra beveiliging, maar ook van data backup en herstelmogelijkheden wanneer dit nodig is. .1

Bekijk de nieuwste smartphones met Intel Inside®

Product- en prestatiegegevens

open

1. De device verpakking bevat informatie hoe de eindgebruiker kan kiezen tussen een gratis, een beperkte, een 1- of een 2-jarige licentieperiode.