• <Meer weten, ga naar intel.com

Smartphones met Intel Inside®

Het bedrijf dat een revolutie teweegbracht in de computertechnologie, levert nu ook processors voor smartphones

Smartphones met de kracht van Intel Inside®

De verbluffende technologie die wordt gebruikt voor enkele van de snelste computers ter wereld, is nu ook beschikbaar voor smartphones. Of je nu een HD-video in het park bekijkt of een game speelt terwijl je op je vlucht wacht, smartphones met Intel Inside® bieden je de capaciteit die je nodig hebt om overal en altijd te beschikken over de verbazingwekkende mogelijkheden.

De voordelen van een smartphone met Intel Inside®

Bliksemsnelle processor

Bliksemsnelle processor

Eindelijk kan je smartphone je nu bijhouden. De geavanceerde Intel® processor in deze smartphones staat garant voor een snelle internetervaring, supersnelle apps en probleemloos multitasken, waardoor je makkelijker en meer dan ooit kunt genieten van de dingen die jij graag doet.

Haarscherpe 8MP-camera

Haarscherpe 8MP-camera1

Je kunt nu zoveel foto's maken als je wilt en zo snel als je wilt—tot maar liefst 10 foto's per seconde om precies te zijn. De geavanceerde HD-camera levert onder allerlei omstandigheden prachtige 1080p afbeeldingen en videokwaliteit. En de geavanceerde imagingsoftware voorkomt sluitervertraging en zorgt voor een accuratere gezichtsherkenning, lichtcompensatie en een hoog dynamisch bereik.

Levendige HD-video

Levendige HD-video1

Je kunt al je entertainment nu bekijken in een heldere 1080p-weergave. Je kunt eenvoudig een video's met HD-kwaliteit maken en delen. Het afspelen verloopt supersoepel, waardoor je telefoon je persoonlijke bioscoop wordt dat je overal meer naartoe kunt nemen.

Spetterende grafische weergave

Spetterende grafische weergave

Laat je meeslepen door de spetterende grafische weergave van je smartphone met Intel Inside®. Geniet van de ongelooflijk heldere visuals voor games en video's. Met de smartphones met Intel Inside® kun je ook 3D-video's bekijken voor een ongekend levendige online ervaring.

Een krachtige telefoon in combinatie met een krachtig besturingssysteem

Een krachtige telefoon in combinatie met een krachtig besturingssysteem

De smartphones met Intel Inside® draaien op het besturingssysteem Android*, waardoor je toegang hebt tot honderdduizenden apps die je via Android Market kunt downloaden.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Deze functie is beschikbaar op geselecteerde smartphones. Vraag uw pc-fabrikant om meer informatie.