• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

De Etisalat E-20* smartphone met Intel Inside®

De Etisalat E-20 is de eerste smartphone in het Midden-Oosten en Noord-Afrika met Intel Inside®. De Etisalat E-20* maakt snel internetbrowsen, indrukwekkende media en top Android* apps mogelijk, waardoor het hoge prestaties levert voor een aantrekkelijk geprijsde smartphone.

Nu beschikbaar in Egypte.

Etisalat E-20*

Hoge prestaties

Ervaar vloeiende en snel reagerende prestaties met een Intel® Atom™ processor Z2420 voorzien van Intel® Hyper-Threading Technologie die snelheden tot 1.2 GHz kan behalen met geavanceerd multitasken, waaronder een snel 21 Mbps modem HSDPA+, RxDiv, en quad-band 3G..

Ultimate smartphone camera

High-quality foto's zijn in een oogwenk gemaakt met de vijf megapixel smartphone camera. Je kunt tot zeven foto's per seconde maken in burst mode, dus je hoeft nooit dat ene perfecte moment te missen.

HD entertainment

Geniet van een vloeiende en snel reagerende game- en videobeleving met je persoonlijke high-quality theater, mogelijk gemaakt dankzij de 1080p codeer en 1080p decodeer mogelijkheid met superieure grafische weergave.

McAfee beveiliging (optioneel)

Een optionele licentie is beschikbaar voor McAfee Mobile anti-virus and anti-theft software, waardoor men niet alleen profiteert van extra beveiliging, maar ook van data backup en herstelmogelijkheden wanneer dit nodig is. .1

Bekijk de nieuwste smartphones met Intel Inside®

Product- en prestatiegegevens

open

1. De device verpakking bevat informatie hoe de eindgebruiker kan kiezen tussen een gratis, een beperkte, een 1- of een 2-jarige licentieperiode.