• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Oplossingen van serviceproviders: Intel levert technologie voor TV Anywhere

Mensen zijn gek op televisie. Wij hebben allemaal onze favoriete programma's – sport, drama, sitcoms. Het is een prachtige vorm van entertainment! Wij tillen die ervaring naar het volgende niveau door uw set-top box, videogateway en tv-toestel slimmer te maken. En wanneer die apparaten slimmer zijn, kunnen ze meer. Serviceproviders over de hele wereld maken gebruik van Intel® technologie om de tv-ervaring helemaal opnieuw uit te vinden.

Oplossingen van serviceproviders: Intel levert technologie voor TV Anywhere

Set-top boxes

De kracht en prestaties van je set-top box met Intel Inside® tillen je tv-kijkervaring naar een geheel nieuw niveau. Mediaprocessors met een Intel® Atom™ processor kunnen 3D-gebruikersinterfaces, videoconferenties, gameconsoles en meer ondersteunen, waardoor serviceproviders nieuwe betaalde diensten kunnen aanbieden en klanten populaire voorzieningen kunnen leveren.

Gateways

Serviceproviders implementeren thuisoplossingen in de vorm van home gateways. Zulke apparaten ondersteunen een set-top box, Wi-Fi-toegangspunt, kabelmodem en telefoonbasisstation in één apparaat.

Tv op Intel® architectuur

Tv's zijn tegenwoordig niet de enige apparaten waarop we tv kijken. Ultrabooks™ en multifunctionele pc's zijn prima apparaten om tv op te kijken. Serviceproviders komen hun klanten tegemoet en beginnen betaalde tv-content op elk apparaat en op elk moment beschikbaar te maken.