• <Meer weten, ga naar intel.com

Ultrabook™ verbetert kleinzakelijke prestaties

Ultrasnel. Ultraslank. Ultrabook™ met Intel® Small Business Advantage.

Ultrabook 360 animatie

Volwaardige pc functionaliteit en ingebouwde IT-ondersteuing zijn nu beschikbaar in een nieuw superslank device

Ultrabook™ met Intel® Small Business Advantage, ontwikkeld voor bedrijven die over beperkte IT-middelen beschikken.

Dankzij de kracht van een derde generatie Intel® Core™ processor met Intel® Small Business Advantage, beschikt u over ingebouwde IT-ondersteuing en beveiliging die constant de  beveiligingssoftware monitort, automatisch de bedrijfsgegevens backupped en routinematige onderhoudstaken uitvoert wanneer het u en uw werknemers uitkomt.  

Een ultrasnel reagerend en ultraslank Ultrabook™ is minder dan 2,5 cm dik, start in een oogwenk op en gaat urenlang mee—bij uitstek geschikt voor uw mobiele werknemers. neem een interactieve 360-graden tour van een zakelijk Ultrabook voor meer informatie. 


Ultra veelzijdige devices werken het beste met Windows* 8

Technologie

  • Geïntegreerde IT ondersteuning1 met  Intel® Small Business Advantage
  • Touch technologie in slanke nieuwe devices voorzien van Intel.
  • Haal het beste uit Windows 8* wanneer je kiest voor een device met Intel Inside®.
Kleinzakelijk geschikte Ultrabooks™

Vrijheid

  • Slank en lichtgewicht is makkelijker mee te nemen
  • Intel® Anti-Theft Technologie2, je device vanaf elke plek vergrendelen


Beveiliging

  • Intel® Turbo Boost Technologie 2.03 voor extra snelheid wanneer je die het hardst nodig hebt
  • Intel® Smart Connect Technologie4 voor snelle verbindingen en updates

Nu shoppen

Asus ZENBOOK* UX21A

Stijlvol stukje draagbaar entertainment


De ZENBOOK Prime zet een nieuwe standaard in technologie en fashion en is voorzien van concentrische cirkels die de oneindigheid van het Zen-denken weergeeft. Het gehele ontwerp is gebaseerd op een holistische benadering van schoonheid en snelheid en de balans tussen werken en ontspannen.

Nu winkelen >

Nu shoppen

Asus ZENBOOK* UX31E

ASUS Super Hybrid Engine* II voor 2-seconden opstart en tot 2 weken standby tijd

Exclusieve ASUS Super Hybrid Engine II met instant on maakt het mogelijk dat de notebook binnen 2-seconden opstart vanuit slaapstand, en is tot twee weken standby waarbij het geheugen open bestanden en andere gegevens veilig bewaart. Bovendien een automatische gegevens backup wanneer de accu minder dan 5% over heeft, zorgt ervoor dat je werk goed beschermd blijft.  

Nu winkelen >

Nu shoppen

Dell XPS* 12 convertible Ultrabook™

Doorbreek de grens tussen werk en ontspanning

Verander een XPS 12 Ultrabook™ in een tablet met één klap-en-vouw-beweging. Het beste van productiviteit en entertainment binnen handbereik. Of je nu je favoriete blogs bekijkt of presentaties aan het voorbereiden bent in de Ultrabook™ mode, de XPS 12 sluit naadloos aan op jouw leven.

Nu winkelen >

Nu shoppen

HP ENVY* Ultrabook™ 4

De Ultrabook™ waar je alle kanten mee op kunt

Slank en lichtgewicht en ultra-snelle reacties, de HP ENVY is het enige Ultrabook™ met een groot scherm en Beats Audio™. Dankzij tot 8,2 uur accuduur en een soft-touch behuizing is dit een ideale device om snel even mee te pakken voor onderweg. HP ENVY. Je kunt er alle kanten mee op.

Nu winkelen >

Nu shoppen

Lenovo ThinkPad Twist* S230u

Het draait. Het buigt. Het klapt. Het draait.

Twist verandert in een notebook wanneer je moet typen, een tablet wanneer je onderweg bent, en een display wanneeer je presentaties wilt laten zien. Wanneer je wilt browsen, buig je hem naar achter tot een standaard en kun je close-up dingen bekijken.

Nu winkelen >

Nu shoppen

Lenovo ThinkPad* T430u

Deels mobiliteit Deels prestaties Geheel ThinkPad.

Combineer de legendarische productiviteit van de T-serie met de dunne en lichte eigenschappen van een Ultrabook™, en je komt uit op deT430u—zware bedrijfsprestaties in een ongelofelijk mobiel jasje, met en als laatste nog even voorzien van wat krachtige extra's.

Nu winkelen >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Hiervoor zijn een systeem en configuratie nodig die geschikt zijn voor Intel® Small Business Advantage. Beschikbaarheid van eigenschappen is afhankelijk van de set-up en configuratie die door de PC-fabrikant voorzien zijn. Vraag uw PC-fabrikant om meer informatie.

2. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

3. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties zijn afhankelijk van hardware, software en de systeem configuratie. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4. Vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid State Drive. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.