De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Eén handige oplossing. Veel beschermde devices.

Ontdek het gemak van de McAfee® LiveSafe™ service en geïntegreerde Intel® beveiligingstechnologieën.

Voor je gegevens, voor je identiteit en voor al je devices.

McAfee® LiveSafe™ service werkt samen met de nieuwste technologieën van Intel om alle aspecten uit je digitale leven te helpen beschermen. Het zorgt voor de diepgewortelde bescherming—waaronder meerdere beschermingslagen die het meeste halen uit de beveiligingstechnologieën die al geïntegreerd zijn in de nieuwste Intel® Core™ processors.

Stel je eens voor dat je kunt surfen, shoppen, bankieren, delen en overal online gaan, in de wetenschap dat je gegevens, je identiteit en al je devices beschermd zijn. McAfee LiveSafe service past bij de manier waarop je jouw leven leidt, waardoor je met een gerust hart elk van je devices kunt gebruiken.

Meld je aan bij McAfee LiveSafe service ›

Eén handige oplossing beschermt alles

Computer, smartphone, Ultrabook™, tablet—allemaal veilig. Welk device of welke combinatie van devices je ook gebruikt, McAfee LiveSafe zorgt voor een eenvoudige manier ze allemaal via een website te beschermen, beheren en monitoren.

Online gemoedsrust

McAfee LiveSafe service beveiligt je devices door direct virussen, spyware en malware te detecteren en blokkeren. Surf op het internet in de wetenschap dat je veilig bent voor hackers en dieven.

Bescherm je meest persoonlijke gegevens.

Vergrendel persoonlijke bestanden en documenten in een online kluisje—eentje die beveiligd is door middel van stem- en gezichtsherkenning. Biometrische verificatie technologie zorgt ervoor dat jij de enige bent die toegang heeft tot je bestanden. bij je bestanden kan. Daarnaast gaat McAfee LiveSafe service nog een stap verder: als je een Ultrabook™ of een pc met een vierde generatie Intel® Core™ processor hebt, dan verifieert McAfee LiveSafe of je gebruik maakt van Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT)1 in plaats van je pincode, zodat je niets hoeft in te typen.

Wachtwoorden eenvoudig beheren

Vanaf elke plek je wachtwoorden beheren, opslaan en openen. McAfee LiveSafe service slaat gebruikersnamen en wachtwoorden op voor al je favoriete websites. Bovendien logt het automatisch in. Daardoor kun je sterke, unieke wachtwoorden creëren voor al je accounts, maar je hoeft er maar eentje te onthouden.

Test de snelheid van je wachtwoorden ›

Hulp is altijd nabij

McAfee’s speciaal getrainde professionals staan klaar om technische ondersteuning te bieden en al je beveiligings- en cybercrime-gerelateerde vragen te beantwoorden. Bezitters van een Ultrabook hebben dan ook nog toegang tot onze beveiligingsadviseur service, die direct antwoord geeft op al je beveiligingsvragen.

Product- en prestatiegegevens

1

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een systeem met Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) vereist, waaronder een tweede of hogere generatie Intel® Core™ processor, een daarvoor geschikte chipset, firmware en software en een deelnemende website. Vraag uw systeemfabrikant. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeit.