Krachtige antivirus, identiteitsbeveiliging en privacybescherming voor je pc

Ontdek het gemak van de McAfee® LiveSafe™ service en geïntegreerde Intel® beveiligingstechnologieën1.

Voor je gegevens, voor je identiteit en voor al je devices

McAfee® LiveSafe™ service werkt samen met de nieuwste beveiligingstechnologieën van Intel om alle aspecten uit je digitale leven te helpen beschermen. Het zorgt voor diepgewortelde bescherming—waaronder meerdere beschermingslagen die het meeste halen uit de beveiligingstechnologieën die al geïntegreerd zijn in de nieuwste Intel® Core™ processors.

Browse, shop en doe uw bankzaken veilig online met de McAfee® LiveSafe™ service, die je devices voorziet van de ultieme antivirus, identiteitsbeveiliging en privacybescherming. Het biedt daarnaast ook beveiligde cloudopslag en de True Key™ app van Intel Security, die al je wachtwoorden onthoudt en jou automatisch inlogt op websites en apps.

Meld je aan bij McAfee® LiveSafe™ service ›

Zorgeloos online

McAfee® WebAdvisor waarschuwt je over risicovolle websites en helpt gevaarlijke downloads en phishing-aanvallen te voorkomen. Het classificeert veilige zoekresultaten, controleert of je firewall en antivirus zijn ingeschakeld, scant je downloads en waarschuwt je voor bekende bedreigingen. 

Bescherm je meest persoonlijke gegevens

Beveiligde cloudopslag helpt je om de belangrijkste familiefoto’s en bestanden op te slaan met 1GB aan opslag.

Eén handige oplossing beschermt alles

Of het nu om een 2 in 1 device, notebook of tablet gaat—ze worden allemaal beveiligd. Welk device of welke combinatie van devices je ook gebruikt, McAfee® LiveSafe™ service zorgt voor een eenvoudige manier ze allemaal via een website te beschermen, beheren en monitoren.

Hulp is altijd nabij

McAfee’s speciale opgeleide professionals staan klaar om zo lang je abonnement loopt gratis ondersteuning te bieden via telefoon, chat of online.

Product- en prestatiegegevens

1

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Raadpleeg de systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl.