• <Meer weten, ga naar intel.com

RSS bij Intel®

Aanmelden voor Intel® RSS.

Wat is RSS?

Wat is RSS? 

RSS (Really Simple Syndication) is een eenvoudige manier om snel nieuws en informatie uit verschillende bronnen te verzamelen en bekijken. Kleine hoeveelheden content, genaamd 'feeds, worden automatisch naar een RSS reader gestuurd. Feeds worden samengevat in een kopregel, een afbeelding of video, een samenvatting en een preview of een link naar de volledige content.

Aanmelden bij een RSS betekent dat nieuws vanuit verschillende bronnen naar je toekomt in plaats van dat je verschillende sites moet bezoeken over verschillende onderwerpen.

Wat is een RSS reader?

Wat is een RSS reader? 

Om toegang te krijgen tot RSS content, moet je eerst een RSS reader op je computer of je mobiele device te installeren. Via een RSS reader, kun je feeds vanuit verschillende bronnen snel sannen, en je kunt rechtstreeks elke nieuwsbron bekijken.  

Er zijn veel verschillende RSS readers beschikbaar, sommigen zijn gratis verkrijgbaar en sommigen zijn beschikbaar tegen geringe kosten. Zodra je de RSS reader hebt geinstalleerd, hoef je de instructies van de reader te volgen om je instellingen te wijzigen Bekijk in deze inhoudsopgave of readers de beste keuze voor jou zijn. 

Toegang tot RSS feeds bij Intel.

Toegang tot RSS feeds bij Intel.

Nadat de RSS reader geinstalleerd is, bezoek dan een Intel community of blog en meld je aan bij een RSS naar keuze. Zoek op het woord “RSS”, het RSS symbool, of de woorden 'aanmelden' of 'abonneren' en volg de instructies. Soms kun je zelfs aanmelden bij een RSS feed via email.  

Volg deze stappen om je aan te melden: 1) klik op de RSS feed knop of link in de community of de blog, 2) kopieer de URL uit de adresbalk van je browser, en 3) volg de instructies van je specifieke RSS reader en plak de URL waar je reader aangeeft dat een actief abonnement op je reader ingevuld moet worden. Bezoek vandaag nog een Intel community of blog om te starten.

Feed/aanmelden Feed/aanmeld gegevens
Blogs@Intel Lees over onze Intel leiders en werknemers die hun mening geven over technologie, het milieu en nog veel meer.
OpenPort IT Community Blijf op de hoogte met behulp van discussies, blogs en hulpmiddelen van Intel experts, leiders uit de IT industrie en de IT community.

Gesprekken