Beheer op afstand: Transactionele devices

Een betere retailervaring en beter te beheren devices

Wanneer retaildevices als kiosken, POS-devices en geldautomaten worden voorzien van de Intel® CoreTM vProTM technologie,1 kunnen ze meer dan alleen transacties uitvoeren. Ze bieden een rijkere klantervaring en functies voor beheer op afstand2 waarmee de totale eigendomskosten van een POS wordt gereduceerd en ervoor wordt gezorgd dat de moderne systemen van tegenwoordig eenvoudiger zijn te onderhouden.

Intel processors met hardwaregebaseerde ondersteuning op afstand maken het mogelijk om gebruik te maken van geavanceerde POS-transactionele systemen met volgende generatie functies die helpen bij het volgende:

  • Reduceren van de totale eigendomskosten: IT-beheerders kunnen snel beveiligingspatches voor verschillende pc's implementeren, gecodeerde harde schijven op afstand ontgrendelen en de beveiligingsinstellingen voor gegevens te beheren
  • Reduceren van de complexiteitskosten: door standaard gebruik te maken van de Intel® vProTM technologie, hoeft de IT-afdeling geen gebruik meer te maken van complexe en kostbare oude oplossingen van verschillende leveranciers.
  • Verbeteren van de veiligheid: IT-medewerkers in de detailhandel kunnen de codering/decodering van gegevens versnellen door gebruik te maken van Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI)3 en de ongewenste toegang tot gevoelige gegevens op vermiste notebooks reduceren met Intel® Anti-Theft Technologie (Intel® AT).4
Een betere retailervaring en beter te beheren devices

 

Gesprekken

Product- en prestatiegegevens

open

1. De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html. 

2. Beveiligingsmogelijkheden die mogelijk worden gemaakt dankzij Intel® Active Management Technologie (Intel® AMT) vereisen een chipset, netwerk hardware en software en een bedrijfsnetwerkverbinding die hiervoor geschikt zijn. Intel AMT kan mogelijk niet beschikbaar zijn of bepaalde eigenschappen kunnen beperkt zijn via een host OS-gebaseerd VPN of bij een draadloze verbinding, bij accuduur, bij slaapstand, standby mode of indien uitgeschakeld. De setup vereist configuratie en eventueel scripting met de beheerconsole of verdere integratie in het bestaande beveiligingsframewerk, en modificaties of implementatie van nieuwe bedrijfsprocessen. Voor meer informatie, zie http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-active-management-technology.html.

3. Voor Intel® AES-NI instructies (Intel® AES-NI) is een computersysteem met een processor die geschikt is voor AES-NI, tevens is niet-Intel software nodig om de instructies in de juiste volgorde uit te voeren. Intel® AES-NI is beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de wederverkoper of systeemfabrikant voor informatie over de beschikbaarheid. Voor meer informatie, surf naar software.intel.com/en-us/articles/intel-advanced-encryption-standard-instructions-aes-ni/.

4. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.