Provisioningcertificaten voor Intel® Active Management Technologie (Intel® AMT)

Intel® Active Management Technologie (Intel® AMT), een functie van Intel® vPro™ technologie, biedt geïntegreerde platformfuncties en invoegtoepassingen voor beheer- en beveiligingsapplicaties, zodat IT-medewerkers de computers op het netwerk beter kunnen detecteren, herstellen en beschermen. Om van deze functies te kunnen profiteren, moet er eerst een clientcomputer met Intel® AMT in het bedrijfsnetwerk worden geïnstalleerd en geconfigureerd. Dit wordt ook wel de 'provisioning of implementatie' van de clientcomputer genoemd. De hulpbronnen op deze pagina dienen als ondersteuning bij de aanschaf van uw provisioningcertificaat.

Handleiding voor het selecteren van certificaten voor configuratie op afstand met Intel® AMT ›

Implementatie van Intel® vPro™ technologie ›

Certificaten van aanbieders ter ondersteuning van Intel® AMT

Stapsgewijze instructies voor de aanschaf en installatie van Comodo* certificaten voor configuratie op afstand met Intel® AMT.

Nu downloaden

Instructies voor de aanschaf en installatie van een Entrust* certificaat dat overeenkomt met de vooraf geïnstalleerde Entrust* vingerafdruk en het gebruik van Intel® Setup en Configuratie Software (Intel® SCS) voor configuratie en onderhoud op afstand.

Nu downloaden

Stapsgewijze instructies met screenshots voor de aanschaf en installatie van Go Daddy* certificaten voor de installatie en configuratie van Intel AMT®.

Nu downloaden

Instructies voor de aanschaf en installatie van Symantec* certificaten voor installatie en configuratie op afstand met Intel® AMT.

Nu downloaden

Ondersteuning voor Intel® vPro™ Technologie


Gerelateerde producten en technologieën

Naarmate computers hun terrein uitbreiden van kantoren naar dienstverlening op afstand, moeten er steeds meer devices worden beheerd. Verlaag de onderhoudskosten met Intel® AMT voor devices met de nieuwe zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor voor detectie, beveiliging en herstel op afstand.1 Zelfs zonder stroomvoorziening of in geval van een storing aan bet besturingssysteem, houdt u de situatie met de Intel® AMT out-of-band-functies onder controle.

Meer informatie

Zakelijke pc's voorzien van de Intel® Core™ vPro™ processors met Intel® vPro™ technologie maken clientcomputers intelligenter dan ooit, door de hardwarematige beveiliging te maximaliseren, het beheer van pc's te vereenvoudigen en krachtige prestaties te bieden wanneer dat nodig is.1

Meer informatie

Verhoog de productiviteit met prestaties voor serieuze zakelijke taken, multitask voor maximale efficiëntie en de ongeëvenaarde accuduur tot wel 10 uur.

Meer informatie

Product- en prestatiegegevens

1

De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: http://www.intel.nl/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html.