Implementatie van Intel® vPro™ Technologie

Wat is Intel® vPro™ technologie

Intel® vPro™Activatie

Zakelijke pc's die voorzien zijn van de derde generatie Intel® Core™ vPro™ processorfamilie tillen intelligente clientcomputing naar een hoger plan door de hardware-ondersteunde beveiliging te optimaliseren, het pc-beheer te vereenvoudigen en responsievere en flexibelere prestaties te leveren.1 Met behulp van Intel® vPro™ technologie kan een heel computerpark worden voorzien van een viruspatch of kunnen pc's out-of-band (OOB) worden gediagnosticeerd of gerepareerd, zelfs wanneer het besturingssysteem niet reageert.

Meer weten over Intel® vPro™ Technologie >

Ondersteuning voor Intel® vPro™ Technologie >

Setup en configureren van pc's met Intel® vPro™ technologie1:
Stap-voor-stap proces

Volg de onderstaande stappen om de setup en configuratie van jouw pc's te starten en optimaal gebruik te gaan maken van de voordelen van Intel vPro technologie.

Stap 1: Een plan ontwikkelen

Een projectplan ontwikkelen

Dit model zorgt ervoor dat je eenvoudig een plan kunt opstellen voordat je jouw pc's met Intel vPro technologie installeert.

Stap 2: Evalueer

Evalueren van Intel vPro technologie in jouw omgeving >

Creëer een optimale testomgeving met behulp van deze snelle en eenvoudige installatiegids.

Stap 3: Identificeer

Identificeer pc's met Intel® Core™ vPro™ processors in jouw omgeving >

Niet zeker of jouw pc's beschikken over Intel vPro technologie? Gebruik deze tool om pc's met Intel Core vPro processors in jouw IT-omgeving te herkennen.

Stap 4: Instellen en configureren

Setup en configuratie van Intel vPro technologie >

Maak optimaal gebruik van de eigenschappen en ontdek de meerwaarde van Intel vPro technologie met deze interactieve tool.

STAP 5 Oplossingen implementeren

Overzichten en handleidingen >

Kom te weten hoe je de meest voorkomende IT-problemen kunt oplossen met clients die gebruik maken van Intel vPro technologie. Maak gebruik van Intels bibliotheek met samenvattingen voor probleemoplossing en stapsgewijze handleidingen.

STAP 6 Zoek contact met experts

Krijg hulp van experts uit de community >

Op het Intel® vPro™ Expert Center vind je blogs, artikelen en hulp vanuit de community als je vragen hebt over het installeren en configureren.

Aanvullende informatie

Gesprekken

Product- en prestatiegegevens

open

1. De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html.